Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bureaustoelen van EM Kantoorinrichtingen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf.

We zien steeds vaker dat mensen ook thuis kiezen voor het gebruik van professionele bureaustoelen. Zelfs voor kinderen zijn deze stoelen al terug te vinden in de woon- en of slaapkamer. Zou dat kunnen zijn omdat dit soort stoel naast zitcomfort en stevigheid ook een moderne uitstraling heeft?  De moderne inrichting wordt gekenmerkt door functionaliteit, elegantie, comfort en kwaliteit. Hierin passen dergelijke stoelen dus prima. Waarom zou u het in uw kantoor voor minder doen?

In de eerste plaats worden deze stoelen in uw organisatie intensiever gebruikt dan in de huiskamer. Want wie zit er nu thuis acht uur achter elkaar, dagenlang op een stoel? Niemand, terwijl dit op uw kantoor of bedrijf vaak wel gebeurd. U kunt door het aanschaffen van dit soort stoelen een bijdrage leveren aan het welbevinden en de gezondheid van uw medewerkers. En u weet wat er gezegd wordt, uw medewerkers zijn uw beste kapitaal.

De bureaustoelen van EM Kantoorinrichtingen zijn niet alleen van prima kwaliteit, ook de moderne uitstraling draagt bij aan de uitstraling van uw organisatie. De inrichting van uw kantoor of bedrijf geeft, als het goed is, weer hoe u uw bedrijf wilt presenteren aan uw klanten.

Wilt u aan uw klanten tonen dat u een betrouwbaar bedrijf bent, met gevoel voor smaak gecombineerd met een moderne denkwijze, dan reflecteert zich dit in uw inrichting. De stoelen die achter het bureau staan maken hier een belangrijk onderdeel van uit.

Bij EM Kantoorinrichtingen kunt u geschikte stoelen vinden voor iedereen in het bedrijf, onafhankelijk van lengte en/of gewicht en onafhankelijk van de soort van werkzaamheden die verricht worden. Voor zwaardere en langere mensen zijn er stoelen te verkrijgen die nog wat steviger in elkaar zitten. Ook een verlengde rugleuning behoort tot de mogelijkheden, zodat ook medewerkers tot een lengte van meer dan 2 meter prettig kunnen zitten en op den duur geen problemen krijgen met nek of rug. Vraag de medewerkers van EM kantoorinrichtingen naar advies op maat!

Linkruil.org

Comments are closed.