Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bureaustoelen van EM Kantoorinrichtingen voor zowel kantoor en thuis

Gaat u eens na hoeveel uren per week uw werknemers in de bureaustoelen in uw bedrijf of organisatie doorbrengen. Dit is dan ook de reden dat het van groot belang is dat u veel aandacht besteed aan de aanschaf vangoede en uiterst comfortabele stoelen. Bij EM Kantoorinrichtingenheeft u keuze uit zeer veel verschillende topmerken en uitvoeringen en een zeer uitgebreide collectie kantoormeubilair. De bureaus, stoelen en tafels zijn voorzien van de juiste afmetingen waardoor uw medewerkers echt comfortabel kunnen zitten. Door de ergonomisch gevormde zittingen en rugleuningen en in hoogte verstelbare onderdelen, ontstaan er geen klachten als RSI of langdurige nek- en rugklachten. Wanneer uw werknemers beschikken over de juiste materialen en ergonomisch kantoormeubilair zal het ziekteverzuim sterk teruglopen. Hierdoor stijgen de prestaties en zal de productie van het personeel toenemen.

Laat u door de deskundige verkopers van EM kantoorinrichtingen in Leerdam adviseren. Zij weten uit jarenlange ervaring wat de beste zitoplossing is voor uw bedrijf en uw werknemers en kunnen u in de ergocorner kennis laten maken met de collectie verkrijgbare modellen. Ook kunt u daar uitgebreid proef zitten en zo zelf het comfort ervaren.

Overigens is het de laatste jaren steeds gebruikelijkergeworden om bureaustoelen ook gewoon thuis te gebruiken. Dat is natuurlijk niet voor niets. Bijna iedereen heeft thuis een computer of laptop staan en ook dan is een stoel waarop langdurig en comfortabel gezeten kan worden zonder vervelende lichamelijke klachten wel zo prettig. Ook in dat geval is het bekijken van de EM kantoorinrichtingen website, de catalogus of showroom een echte aanrader.

Bij EM Kantoorinrichtingen vindt u een collectie van verschillende topmerken tegen scherpe prijzen. U heeft keuze uit verschillende modellen, diverse soorten bekleding en kleuren en fantastische ergonomisch gevormde zitoplossingen in allerlei stijlen. Kom eens langs in de prachtige showroom en laat u verrassen!

Linkruil.org

Comments are closed.