Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bureaustoelen van EM Kantoorsystemen voor ergonomisch werken

Comfortabel zitten op uw werk is geen overbodige luxe. Sterker nog, het is van zeer groot belang. Veel van uw medewerkers zullen een groot gedeelte van de dag gebruik maken van de beschikbare bureaustoelen om hun werk te verrichten. Dit zijn tijdens een werkzaam leven heel wat uren die iemand doorbrengt op een dergelijke stoel. Als zo’n stoel niet over de juiste afmetingen en comfort beschikt, kan dit op den duur nare gevolgen hebben. Rugpijn, een pijnlijke nek en RSI klachten zijn veelvoorkomende kwalen en verminderen zowel het levensgeluk van uw medewerkers als hun inzetbaarheid. Op den duur kan dit zelfs leiden tot ziekte en/of arbeidsongeschiktheid. Hieruit blijkt wel hoe belangrijk het is om aandacht te besteden aan de aanschaf van goede stoelen.

Daarnaast moeten bureaustoelen ook voor iedere individuele medewerker worden ingesteld. Maar al te vaak wordt dit met de Franse Slag gedaan, waardoor de mogelijkheden die zo’n stoel bezit, zeker niet ten volle worden benut. Het gewicht en de lengte van de persoon in kwestie, evenals de lengte van de ledematen, zijn allemaal van invloed op de uiteindelijke stand van de stoel.

Bij EM Kantoorsystemen kunnen de verkoopmedewerkers u uitgebreid informeren over ergonomisch zitten. In de showroom in Leerdam of Utrecht kunt u uitgebreid proefzitten en zelf het comfort van een goede en professionele stoel ervaren. Door aandacht te besteden aan zowel de aanschaf als de installatie, voorkomt u op den duur veel moeilijkheden.

EM Kantoorsystemen  is dé specialist op het gebied van kantoormeubilair en adviseert u graag bij het maken van een passende keuze. Door goede voorlichting te geven aan uw medewerkers zullen ook zij doordrongen worden van het belang van een goede stoel en een goed gebruik van de stoel. Zo hebben u en uw medewerkers jarenlang plezier van een goede en comfortabele stoel.

Linkruil.org

Comments are closed.