Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Café en restaurant Ede profiteert van mooie lenteweer

Met het heerlijke lenteweer van de afgelopen dagen stromen de terrassen van het museumplein in Ede weer vol. Heerlijk onderuit gezakt genieten van een hapje en een drankje bij één van restaurants of café’s. Kijken en bekeken worden.
Ook de restaurants in Ede doen goede zaken, merkt lokale aanbiedingen-site winkelstraatvoordeel.nl. De laatste weken verkopen de zomers aanbiedingen van etentjes bij de Edese restaurants goed. Eén van de toppers met dit weer is het onbeperkte barbecue-menu bij Gonzales Barbecue Restaurant Ede. Ook wanneer de zon even niet schijnt kun je toch de smaak van de zomer al te pakken krijgen. Maar ook bij Pannekoekenboerderij Kernhem, waar je lekker buiten op het terras kunt zitten, komen de vele fietsers en wandelaars weer in grote aantallen genieten. Extra trekker bij Kernhem is de speeltuin, gelegen aan het terras, waar jonge ouders hun kroost in de gaten kunnen houden.
Bij Kreta, een Grieks restaurant Ede, staan de zomerse schotels weer volop op het menu. Ook deze zomer kan bij dit restaurant weer diverse malen genoten gaan worden van Griekse live muziek. Wat is er nu lekkerder dan met dit mooie weer een Grieks biertje te nuttigen, samen met een lekkere heerlijke mediterrane Griekse schotel.
“Je merkt toch dat de voorkeur voor bepaalde gerechten en menu’s in de zomer anders is dan in de winter”, aldus een woordvoerder van Winkelstraatvoordeel. In de winter gaat de keuze veel vaker uit naar de wat zwaardere gerechten, die al bij de gedachte eraan een warm gevoel geven. Nu met het mooie weer lopen de aanbiedingen van de mediterrane restaurants, zoals Italiaanse restaurants, Griekse restaurants, het best. Op zich niet vreemd, maar toch aardig om te constateren.
Café en restaurant Ede gaat een mooie zomer tegemoet! De lokale ondernemers zien er naar uit.

Linkruil.org

Comments are closed.