Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Calvin Klein Eternity Men: een parfum voor ‘eternity’…

Eternity Men van Calvin Klein is een aromatische en vers kruidige geurcombinatie met accenten van citrus. Dit maakt het parfum ideaal voor een warme zomerdag. Noten als mandarijn, lavendel en bergamot openen het parfum en het parfum sluit af met poederachtige, aardse noten als sandelhout, muskus en amber. Door deze mix doet de geur van Calvin Klein Eternity Men haast nostalgisch aan. Dit ‘vintage-tintje’ maakt dat Enternity Men, sinds zijn lancering in 1990, een tijdloos en klassiek parfum geworden is. De naam ‘Eternity’ is dan ook erg goed gekozen en omschrijft het parfum perfect.

Met Eternity Men van Calvin Klein laat je een sportieve en frisse indruk achter. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel vrouwen helemaal fan zijn van dit parfum. Vaak wordt Eternity Men door vrouwen omschreven als een subtiele, frisse en bovenal mannelijke geur. Door het lichte karakter is Calvin Klein Eternity Men uitermate geschikt voor alledaags gebruik en om naar je werk of formele gelegenheden te dragen.

Door het lichte karakter van dit parfum is Eternity Men nooit te nadrukkelijk aanwezig. Nadat je het parfum hebt aangebracht, blijft de geur zo’n drie tot vier uur ‘hangen’. Het is dan ook aan te raden om gedurende de dag tussendoor nog wat parfum op te sprayen, zodat je weer heerlijk ruikt.

Linkruil.org

Comments are closed.