Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Camerabeveiliging horeca

Uiteraard wilt u de veiligheid van uw klanten en personeel waarborgen. Camerabeveiliging in horeca groeit met de dag en boekt mooi resultaat. Met meer dan 20 jaar ervaring in het geven en uitwerken van adviezen op het gebied van camerabeveiliging voor onder andere ondernemers in het midden en kleinbedrijf. Wij hebben een service afdeling die 24/7 bereikbaar is. Daarnaast installeren wij in eigen beheer zodat er snel ingespeeld kan worden op veranderingen binnen uw horeca bedrijf. Intussen weten wij wat onze klanten van ons verwachten. Met gebruiksvriendelijke oplossingen helpen wij onze klanten met het juiste advies.

Om geld te besparen hebben wij in de loop van de jaren een goede band met onze leveranciers opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat wij onze producten rechtstreeks naar de klant sturen, daarom zijn wij altijd 10% goedkoper dan bij vergelijkbare installaties. Bij ons is het mogelijk om in termijnen te betalen. Hier komen geen derde partijen zoals banken bij kijken. Omdat wij geen bank van lening zijn beperken wij de termijnen tot in totaal 12 maanden. Daarna en na de laatste betaling is het systeem automatisch eigendom van de klant.

Bescherming van onze klanten

Wij willen onze klanten graag beschermen tegen het niet kunnen betalen van onze  termijnen. Het kan zomaar voorkomen dat de financiële omstandigheden van de klant kunnen veranderen en dat de ondernemer niet meer aan zijn of haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Wij hebben het recht om na twee maanden van ontbinding het systeem te verwijderen.

Europese certificering

Om te voorkomen dat beelden niet aangemerkt worden als bewijsmateriaal bij bijvoorbeeld diefstal of schade, werken wij uitsluitend met Europese goedgekeurde apparatuur.  Onze systemen zijn volledig uitgevoerd volgens de laatste AVG normen. We mogen zonder beperkingen camera’s installeren voor bedrijven.

Contact

Mocht u verdere vragen en/of opmerkingen hebben kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u zo snel mogelijk verder kunnen helpen!

Linkruil.org

Comments are closed.