Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Camera’s in je supermarkt nodig?

Over ons

Hoewel het aantal incidenten in supermarkten met het jaar blijft toenemen, nemen de kwaliteiten en mogelijkheden in beveiligingscamera’s in supermarkten ook snel toe. Met meer dan 20 jaar ervaring op onze naam weten wij als geen ander hoe de markt waar wij ons in bevinden eruit ziet en wat de wensen van supermarkteigenaren zijn. Eigenaren beginnen het nut van camera’s in supermarkten steeds meer in te zien en begrijpen dat er urgentie bij zit. Onze specialisten komen graag met je in contact om eens kennis met elkaar te maken en alle mogelijkheden te bespreken.

Onze werkwijze

Wanneer onze klanten ervoor kiezen om camera’s in hun supermarkt te plaatsen bieden wij ze altijd de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Deze worden beperkt tot in totaal 12 maanden en wordt allemaal 1 op 1 met onze klant geregeld. Helaas komt het wel eens voor dat onze klanten niet meer aan de termijnbetalingen kunnen voldoen. In dat geval behouden wij ons het recht om de systemen binnen 2 maanden na ontbinding van de overeenkomst te verwijderen. Daarnaast werken wij uitsluitend met Europees goedgekeurde apparatuur. Zo voorkomen wij dat beeldmateriaal niet wordt aangemerkt als bewijsmateriaal voor bijvoorbeeld een diefstal of vernieling.

Service

Ervaring leert hoe wij onze klanten het beste kunnen ontzorgen wanneer zij kiezen voor camera’s in hun supermarkt. Om vlekkeloze samenwerkingen te realiseren en eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen stellen zowel wij als onze klanten het op prijs om goed contact te behouden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en weten ons steeds te overtreffen in service en producten.

Contact

Mocht je camera’s in je supermarkt willen installeren of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk verder kunnen helpen.

Linkruil.org

Comments are closed.