Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Camper huren tips

camper huren? wij geven u veel tips in dit artikel. Elk camperverhuur bedrijf heeft verschillende typen campers in de verhuur. En er gelden verschillende type aanduidingen, echter is het algemeen overal het zelfde dat de lengte van de camper in de “klasse” staat. Of het nu een weekend weg of een vakantie(reis) van een paar maanden is, de camper leent zich er uitstekend voor. Diverse klasses staan voor de luxe graad van de campers, vaak worden classe A en C campers aangeboden voor de camperverhuur. Echter verschilt het per verhuur bedrijf in wat voor campers gereden wordt. Hoe hoger de klasse hoe duurder de verhuur vaak is.Ons advies is om bij een klein prijsverschil voor dezelfde camper, dan iets meer te betalen als daar ook een betere verhuurde aan gekoppeld is. De kwaliteitsverschillen zijn nogal groot en vertalen zich niet alleen in luxe maar ook in uitrusting en de kwaliteit van het personeel (lees: aandacht, tijd en een glimlach).

Bij het huren van de camper houd rekening met de volgende zaken:

  1. Bij camper huren. Check even het rijbewijs. Rijbewijs B voldoende of niet?
  2. Minimum leeftijd bij het huren van een camper. De meeste verhuurbedrijven hanteren bovendien een minimum leeftijd voor het rijden van een gehuurde camper.

1454595786_132859095_1_big

Welke typen campers kun je huren:

De camper is bij uitstek geschikt voor wie een gebied of land wil verkennen en niet steeds terug wil naar een vaste plek. maar welke types kun je huren?

Alkoof camper huren:

Het type alkoof-camper is te herkennen aan de grote ruimte bovenop de bestuurders-cabine. Hierin zit een vast 2 persoons bed.Binnen het type alkoof heb je nog de mogelijkheden, met of zonder dubbele bodem.Het frontoppervlak is minder ideaal van vorm, wat ongunstig is voor het brandstofverbruik.

Camperbus huren:

Dit type camper is gebouwd in een “bestelbus”. In veel gevallen is het dak extra verhoogd

Half-integraal camper huren:

De naam half-integraal brengt veel verwarring met zich mee. Dit type is net als de alkoof gebouwd op een chassis voorzien van een bestuurders-cabine.De term halfintegraal camper heeft te maken met de uitvoering van de stoelen. De stoelen in de bestuurderscabine zijn draaibaar en kunnen zo bij de woonruimte betrokken worden, in de zogenaamde ‚Äûdinette”, de eetruimte Door het ontbreken van de 2 extra slaapplaatsen, is de stroomlijn beter en het brandstofverbruik lager dan de alkoof.

integraal camper huren:

De integraal modellen zijn de toppers onder de campers. U krijgt onbeperkt reisplezier en een maximaal wooncomfort. De integraal camper is voorzien van een compleet nieuwe opbouw, die puur gemaakt is voor reis- en vrije tijdsdoeleinden.

Waar men bij een vakantie met de tent of caravan een camping als uitvalsbasis heeft en van daaruit de omgeving verkent, trekt men met de camper van plaats naar plaats. Op het moment dat je in de camper stapt is de vakantie begonnen.

Tip 3 bij camper huren:

Houd er rekening mee dat als het aantal passagiers boven een bepaald aantal, en/of het gewicht boven een bepaalde marge komt, je wellicht een ander rijbewijs nodig. De meeste verhuurbedrijven hanteren bovendien een minimum leeftijd voor het rijden van een gehuurde camper.

Tip 4 bij camper huren:

Ga niet racen maar vakantie vieren. Plan zo min mogelijk dagen waarop je veel kilometers moet maken.. Reis niet meer dan zo’n 400 kilometer per dag. (liever minder) Vertrek vroeg en zoek aan het begin van de middag een leuke plek.

Tip 5:

Een groepsreis kan ook Met de camperroutes van de NKC maak je prachtige, goed voorbereide campertrips. Je rijdt met je gehuurde camper, zonder groep, maar wel volgens de meest actuele route van de groepsreizen. Zo beleef je de ultieme vrijheid van het camperen.   Wil je op reis met de camper en trek je graag op met andere camperaars? Kies dan voor een NKC Groepsreis. De begeleiders zijn reislustige camperbezitters die vanuit eigen ervaringen routes uitzetten, campings en camperplaatsen en excursie- en dinermogelijkheden selecteren. Vóór en door camperaars dus.

Neem contact met ons op:
Heresingel 12,
Groningen,  9711 ES,
Netherlands
+31852733583
info@verhuur.nl
https://verhuur.nl/

Linkruil.org

Comments are closed.