Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Campings en parkeerterreinen nog veiliger door nieuwe Beninca slagboom

Rijssen, 1 november 2013

Uw terrein nog veiliger en betrouwbaarder?
Met de nieuwe slagboom die Portacon introduceert bepaalt ú wie uw terrein betreedt! Deze slagboom is gemaakt voor intensief gebruik en heeft een volledig nieuw design en veel nieuwe functies. Bij stroomuitval kan de boom handmatig worden geopend. Als extra optie kan een noodstroomaccu worden geplaatst, zodat de boom toch gebruikt kan worden tijdens stroomstoringen.

Extra veiligheid
Naast de vorige series LADY en VE is er nu een compleet nieuwe slagboom van Beninca op de markt.

Beninca slagboom

Beninca slagboom

Deze EVA slagbomen hebben een ingebouwde motorsturing, boom met reflecterende strip en stootbuffer, reflecterende kap en een optie voor ledverlichting. De modellen zijn erg gebruiksvriendelijk en garanderen een veilige werking door de geïntegreerde opstakeldetectie. Dit betekent dat de boom zal omkeren als hij in de buurt van een obstakel komt (auto, kind, etc.). De EVA slagboom werkt op 24V, waardoor hij nog veiliger en tevens zeer energiezuinig is!

Bij het ontwerpen van deze nieuwe lijn slagbomen heeft Beninca gekeken naar de wensen van de klant. Montage en aansluiten is zeer eenvoudig. De behuizing is uitgevoerd in twee grijstinten en heeft een strakke vormgeving. Motorsturing, fotocellen ter beveiliging en andere accessoires kunnen in deze behuizing worden weggewerkt.

Kentekenherkenning
Wilt u controle houden over de auto’s die op uw terrein komen. Met kentekenherkenning bent u degene die bepaalt wie toegang krijgt en voor welke periode dat is.  De kentekencamera met kentekenherkenning is nieuw in Nederland. Perfect te combineren met een EVA slagboom! Hiermee kan worden geregistreerd welke voertuigen wel of geen toegang mogen krijgen tot het terrein. Een voertuig wordt gesignaleerd door een lus in de weg, de camera maakt een foto van de kentekenplaat en de software ziet welke rechten dit kenteken heeft. De bijbehorende software is makkelijk in gebruik.

Dit nieuwe systeem is eenvoudig, breed toepasbaar en uitermate geschikt voor o.a. campings, vakantieparken, parkeerterreinen, hotels, etc.

Controle op uw bezoekers
Een andere optie met ongekende mogelijkheden is een toegangscontrolesysteem. Hiermee krijgen bezoekers een badge of kaart die voor een lezer kan worden gehouden, waardoor de slagboom open gaat. Met dit systeem kan een slagboom worden aangestuurd, maar kan men ook de toegang tot bepaalde ruimtes binnen een gebouw beheren. Via de software heeft men een duidelijk overzicht wie er toegang heeft. Ook kan de historie eenvoudig worden uitgelezen.

Nieuwe versie Atrium toegangscontrolesysteem
Atrium is een modern toegangscontrolesysteem waarmee u de toegang van een gebouw kunt beheren. U bepaalt wie, waar en wanneer toegang heeft tot (een deel van) een gebouw of terrein.

Al voor het eind van 2013 zal er een nieuwe versie van de Atrium uitkomen, met nog meer mogelijkheden! Zo is er de mogelijkheid voor toegang tot maar liefst 50 deuren, anti-passback wat betekend dat iemand maar 1 maal het terrein mag betreden en het aanleren van IP camera’s.

Informatie over Portacon
Portacon is de importeur van Beninca in Nederland. Beninca is een toonaangevend bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige slagbomen levert die gebaseerd zijn op een jarenlange ervaring, hoge technische kennis en afgestemd op de praktijk. Portacon denkt graag samen met u na over de beste oplossing en levert een compleet pakket toegangsautomatisering, kentekencamera’s en toegangscontrolesystemen. Dat doen voor zowel bedrijven als particulieren. Schroom niet ons te bellen. Wij staan u graag te woord.

Tevens kunnen alle onderdelen via de website www.portacon.nl besteld worden.

Linkruil.org

Comments are closed.