Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Catering Rotterdam

Sweetie Catering maakt catering weer persoonlijk door intensief contact met u als klant. Daarbij zijn we uiterst transparant in onze prijzen, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan!

Sweetie Catering Rotterdam is gespecialiseerd in de Surinaamse keuken, maar wij zijn ook gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten. Doordat wij deze zelf maken kunnen wij dit aanbieden tegen een speciale prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor vegetarisch gebak.

Sweetie Catering Rotterdam is een full service Surinaams catering bedrijf, dat zich onderscheidt door een frisse en klantgerichte aanpak tegen een hele scherpe prijs. Of het nu partycatering betreft, een buffet, of een geheel verzorgd evenement op locatie. Sweetie Catering Rotterdam staat garant voor kwaliteit en succes!

Doordat wij in grotere getalen onze inkopen doen kunnen wij de prijs doorberekenen naar de klant toe. Bij ons bent u veel goedkoper uit als een ander catering met een gegarandeerde top kwaliteit.

Uw feest, precies zoals u het wilt en geheel op uw wensen aangepast. Ons personeel zal ervoor zorgen dat u en uw gasten niets te kort komen. Zoals het hoort! Sweetie Catering heeft haar sporen reeds verdiend door tal van specifieke opdrachten met succes te volbrengen

U bent uniek. Zo ook uw (bedrijfs-)feest, receptie, bruiloft. Door onze persoonlijke aanpak maken van een feest… uw feest! Wij zijn werkzaam in heel Nederland.

Linkruil.org

Comments are closed.