Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Chiptuning Audi

Audi is een topmerk en is een voorloper op techniek gebied. Dat weten wij en de hele wereld is er ook van overtuigd. Innovaties die Audi jaarlijks doorvoert zijn heel belangrijk en waardig aan de topklasse merk als Audi. Maar er zijn genoeg dingen om aan te vullen op de bestanden motoren van Audi. Ik heb het over Chiptuning Audi.

Wat is Chiptuning eigenlijk?

Motoren werken met kleine computers met chips. De chip of processor in een ECU zijn geladen met software welke bij de fabriek is geïnstalleerd. Meestal is deze software geschreven ver buiten de belastingen die het model aan kan. Door middel van aanpassen van deze software of chips kunt u de auto beter maken. Chiptuning Experience maakt zo een software op maat en stemt alle processen op de nieuwe software.

Dit alles zorgt ervoor dat uw auto zuiniger wordt en daar heeft u uiteraard garantie op. Met op maat gemaakte software, en wij leveren alleen maatwerk, gaat uw vermogen omhoog terwijl u zuiniger gaat rijden. Doordat wij maatwerk leveren kunnen wij ingaan op uw persoonlijke wensen en rekening houden met modificaties die aan een auto zijn gedaan.

Naast chiptuning voor Audi modellen doet Chiptuning Exprience tuning voor andere auto’s zoals Porsche, Volkswagen en BMW. Op de website vindt u snel en gemakkelijk chiptuning mogelijkheden voor uw model automodel.

Linkruil.org

Comments are closed.