Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Clinique make-up voor de ogen

Clinique heeft niet alleen goede huidverzorgingsproducten, maar het merk heeft ook mooie make-up! Met de Clinique make-up kun je gemakkelijk verschillende looks creëren. De Clinique make-up is 100% parfumvrij en de producten zijn op allergie getest. Hierdoor is de Clinique make-up erg geschikt voor mensen met een allergie of met een gevoelige huid.

Soorten Clinique make-up

Clinique heeft diverse soorten make-up voor de ogen, zoals oogschaduw, oogpotlood en mascara. De Clinique make-up is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formules. Clinique heeft bijvoorbeeld meerdere oogschaduwpaletten, waaronder de ‘All About Shadow Quad’. In deze paletten zitten vier kleuren: één lichte kleur, twee medium kleuren en één donkere kleur. De natuurlijke paletten bevatten kleuren zoals bruin en grijs, maar je kan ook voor opvallende kleuren zoals blauw en paars gaan. Met de oogpotloden kun je makkelijk je ogen omlijnen. Deze ‘Quickliner For Eyes’ is verkrijgbaar in kleuren zoals zwart, bruin en blauw. Een ooglook is niet compleet zonder mascara. Elke mascara zorgt voor een ander effect, zoals mooi gekrulde wimpers, volle wimpers of lange wimpers.

Clinique make-up dragen

Met de Clinique make-up kun je zowel natuurlijke ooglooks als opvallende ooglooks maken. Wil je een simpele ooglook maken die geschikt is voor elke dag? Maak dan gebruik van Clinique make-up in natuurlijke kleuren. Je kan bijvoorbeeld eerst een bruine of grijze oogschaduw aanbrengen. Daarna kun je een lijntje om je ogen zetten. Voor een extra natuurlijke look gebruik je hiervoor een bruin oogpotlood. Maak je look af met een laagje mascara. Als je ’s avonds een feestje hebt, dan kun je met de Clinique make-up voor een opvallende look gaan. Breng dan een paarse of een blauwe oogschaduw aan en omlijn je ogen met een zwart oogpotlood. Deze lijn kun je vervagen met een wattenstaafje. Breng vervolgens twee of meer laagjes mascara aan. De Clinique make-up is dus geschikt voor verschillende gelegenheden.

Linkruil.org

Comments are closed.