Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Codeersystemen wereldwijd

In 1972 richtte KBA-Metronic zich op. Dit technologiebedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling, engineering, productie, marketing en service van industriële codeersystemen wereldwijd. Zij biedt haar klanten, over de hele wereld, zeer flexibele, op de praktijd georiënteerde totaaloplossingen door middel van een innovatief productenpakket.

Al 40 jaar produceert KBA-Metronic de meest betrouwbare codeeroplossingen. Voor elke toepassing weet dit bedrijf de juiste oplossing te bieden. Enkele voorbeelden hiervan zijn: inkjetprinters, codeerlaser, thermal inkjet, hotfoilprinters en thermal transfer printers.

De hotfoil printers, bijvoorbeeld, bevatten de hpdSYSTEM technologie. Door het compacte design van deze printers en inbouwframes, passen deze systemen in bijna iedere automatische verpakkingslijn. Al deze printers zijn gemaakt voor continue gebruik en hebben verschillende onderscheidende eigenschappen: een nauwkeurig printbeeld op bijna elk materiaal, een waarschuwingssysteem bij het folie-einde, eenvoudige bediening en intergratie, een makkelijk te wisselen printlint en een robuust ontwerp.

Een ander voorbeeld uit het aanbod van KBA-Metronic is het laser codeersysteem. Dit systeem is veilig, flexibel en duurzaam. De toepassingsmogelijkheden en materialen van dit systeem zijn haast ontelbaar. Lasers printers hebben in verschillende industrieën inmiddels een vaste plek veroverd. De printers van KBA-Metronic dienen zowel als decoratieve toepassing als voor continu- of intermitterend productieproces.

Een derde voorbeeld van een van de codeersystemen van KBA-Metronic, is het continuous-inkjet codeersysteem. Dit systeem heeft als drie hoofdeigenschappen dat het betrouwbaar, economisch en nauwkeurig is. Typische toepassingen voor dit soort printers zijn het printen van logo’s, barcodes, track & trace informatie en lotnummers.

Het maakt niet uit of je een printer nodig hebt voor eenvoudige (zoals het printen van een logo) of complexe (zoals zeer kleine teksten) toepassingen, KBA-Metronic biedt voor iedere toepassing de juiste printer. Componenten van hoge kwaliteit in combinatie met moderne software garanderen een printer die optimaal is voor de toepassing die u nodig heeft.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.kba-metronic.com.

Linkruil.org

Comments are closed.