Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Comfort Voor uw Badkamer: Ligbaden en Hang wc

Zoekt u een bad dat in perfecte harmonie is met uw badkamer? Kies dan voor een ligbad. Vrijstaand, rechthoekig, hoekbad, zeskantig, etc. het is er allemaal. U kunt het optimale bad kiezen dat past bij juist uw badkamer. Er is volop keuze in ligbaden in diverse modellen en maten.

Acryl wordt het meest uitgekozen omdat het lekker warm aanvoelt en het tevens antislip is. Toch zijn er ook velen die uit hygiënisch oogpunt kiezen voor geëmailleerd plaatstaal. Let ook op de lengte van het bad zodat een lang persoon er comfortabel in kan baden. Een ligbad kan ook ingebouwd worden en afgewerkt worden met tegels of hout.

Tegenwoordig zijn er allerlei extra’s die aan ligbaden kunnen worden toegevoegd. Denk hierbij aan verschillende jets als voetjets, bodemjets, zijjets en rugjets. Lichttherapie is een optie met relaxerende wisselende kleurstellingen. Of wat dacht u van verstelbare hoofdsteunen voor extra comfort, of een heather waarmee het water op temperatuur wordt gehouden, zodat u zo lang kunt blijven genieten van een warm bad als u dat wilt.

Bij Sanitairtoppers.nl, uw online sanitair specialist, is dan ook alles op het gebied van baden verkrijgbaar. Wat u ook kiest, het gaat er om dat comfort en ontspanning voorop staan en dat staat  zowel bij de merken als bij Sanitairtoppers.nl hoog in het vaandel.

Een andere prachtige optie voor uw badkamer is een hang wc. Ten opzichte van een staand toilet heeft een hangend toilet een aantal voordelen. Zo oogt een hangend toilet stijlvol omdat het minder compact lijkt doordat alleen de toiletpot en het spoelpaneel zichtbaar zijn, de rest is weggewerkt achter een wandpaneel. U kunt de vloer eenvoudig schoonmaken omdat de toiletpot de vloer niet raakt. Bovendien maakt het doorspoelen minder geluid bij een hang wc omdat de spoelbak is weggewerkt.

U heeft bij zwevende wc’s de keuze uit eenvoudige designs of elegante. Er zijn modellen die in hoogte verstelbaar zijn, speciale verkorte modellen voor kleine ruimten en u kunt kiezen voor soft-close en quick release systeem.

Een hang toilet wordt met een speciaal frame achter de wand gemonteerd. Het waterreservoir en de aan- en afvoerleidingen zijn verborgen achter de wand. De bedieningsknoppen zijn geïntegreerd in de wand. Belangrijk hierbij is een goede kwaliteit van de spoelbak. De spoelbak moet een garantie bieden van duurzaamheid en perfectie. Met de aanschaf van een zwevend toilet uit het assortiment van Sanitairtoppers.nl voegt u dan ook elegantie toe aan uw badkamer.

Linkruil.org

Comments are closed.