Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Controle en service bedrijfsdeuren laten uitvoeren door erkende monteurs

Keuring, controle en service aan bedrijfsdeuren

Veiligheid voor alles. Dat geldt voor alle processen in uw bedrijf. Uiteraard bent u trots, dat u alles op een rijtje hebt wanneer het gaat om veilig werken. Al uw processen zijn uitgeschreven, veiligheidsmaatregelen zijn getroffen en uw medewerkers zijn op de hoogte van alle veiligheidsvoorschriften. Ook de naleving van alle regels wordt nauwkeurig gemonitord. Misschien is er toch iets dat e aan uw aandacht is ontsnapt. Wat veel ondernemers namelijk vergeten, is het jaarlijks laten keuren en controleren van hun bedrijfsdeuren.

Periodieke keuring en controle verplicht

Waar u wellicht niet van op de hoogte bent, is dat het jaarlijks keuren van bedrijfsdeuren verplicht is voor ondernemingen. Volgens de gestelde Europese wetten voor bedrijven en de Arbeidsinspectie bent u, als ondernemer, verplicht om bedrijfsdeuren en docksystemen jaarlijks te laten keuren door gecertificeerde professionals. Tijdens het risico, inventarisatie en evaluatie (RI &E) procedure die bedrijven verplicht zijn om uit te voeren moet de jaarlijkse keuring en controlere van bedrijfsdeuren zijn opgenomen. Dit om de veiligheid van werknemers te kunnen blijven waarborgen en om de kans op bedrijfsongelukken met een industriedeur te verkleinen.

Serviceovereenkomst

Om firma’s te ontzorgen voor de jaarlijkse controlebeurt van de deur, biedt ROMASS Business serviceovereenkomsten aan. Als u een serviceovereenkomst afsluit bij ROMASS Business kunt u rekenen op gedegen onderhoud en controle van alle cruciale onderdelen van uw bedrijfsdeuren en docksystemen. Onze ervaren monteurs controleren de complete werking van de installaties en alle afstellingen. Deze erkende vakmannen voeren alles uit volgens de wettelijke richtlijnen. Niet alleen zullen uw bedrijfsdeuren veilig te gebruiken zijn, uw bedrijf voldoet tevens aan de wettelijke keuringsverplichting.

Voordelen van een onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract vertrouwt u het gehele beheer van uw bedrijfsdeuren en toegangssystemen zorgeloos toe aan ROMASS Business. Onderhoudsbeurten en keuringen kunnen door u zelf ingepland worden en in het geval van storingen wort er snel een monteur ter beschikking gesteld. Wij zijn bij urgente storingen in 90% van de meldingen binnen 2 uur op locatie. Onze hitrate bij het repareren van een storing is 90 %. Wij werken met universele A-kwaliteit onderdelen waardoor wij alle merken en typen deuren kunnen herstellen en onderhouden. Het voordeel van periodieke onderhoud en controle is dat de kans op uitval van de industriedeuren wordt verkleind. Buiten dat alles, voldoet uw firma aan de wettelijke verplichtingen. Maar wellicht het allerbelangrijkste, uw deuren zijn veilig te gebruiken!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de jaarlijkse controle en service van je bedrijfsdeuren? Neem dan een kijkje op www.business.romass.nl of neem telefonisch contact op. Onze klantenservice is bereikbaar op: 085-7822730.

 

Linkruil.org

Comments are closed.