Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Creatief mokken bedrukken

Hoe maak je nou indruk met het bedrukken van mokken? Opvallende kleuren, grappige teksten, plaatjes, het kan allemaal. In dit artikel zetten we een paar ideeën voor jou op een rijtje. Ook zijn er een aantal aspecten waar rekening mee gehouden moet worden bij het ontwerp. Dit artikel geeft ook hier antwoord op.

Mokken bedrukken met opvallende kleurenLT51161-ST

Door middel van een sublimatiedruk kunnen mok precies gedrukt worden zoals jij wil! Foto’s, logo’s en tekst kunnen allemaal gecombineerd worden. Het aantal kleuren in geen probleem, waardoor er veel mogelijk is. Kies een leuke achtergrond welke past bij uw bedrijfscultuur. Dit kan bijvoorbeeld een basiskleur zijn, maar ook een motief of foto. Op deze achtergrond kan dan worden gekozen voor een logo of tekst. Beide kan ook, maar als je een foto of motief als achtergrond hebt, is dit lastig te realiseren. Het logo of de tekst moet natuurlijk wel goed zichtbaar zijn. Wees vooral creatief, maar let op het contrast van de verschillende kleuren.

Mokken bedrukken met grappige teksten

Iedereen kent ze wel: Fokke en Sukke, Loesje of de bekende quotes, zoals ‘’’Pluk de dag’’. Een iets modernere optie zijn de quotes van RUMAG, vooral bekend van Facebook. Deze quotes, teksten en plaatjes kunnen natuurlijk worden gebruikt, maar kan ook helpen ter inspiratie. Let wel op de doelgroep. Voor kinderen zijn plaatjes natuurlijk veel leuker dan ingewikkelde strips. Vooral bij de jongere doelgroep zijn de quotes van RUMAG populair. Naast de doelgroep is het ook noodzakelijk om rekening te houden met de bedrijfscultuur. Leuke, opvallende mokken kunnen voor positieve media aandacht zorgen, omdat Nederlanders vaak kritisch zijn en alles op Social Media gooien. Het is daarom van belang om geen negatieve media aandacht te veroorzaken. Besteed dus veel aandacht aan je opdruk!

Mokken bedrukken bij Zintuig

Bij Zintuig is er een heel groot assortiment wat betreft mokken. Ze hebben hele simpele mokken, maar ook speciale mokken. Op deze pagina zie je het gehele aanbod. Zoek de mok die bij jouw past, upload je opdruk en bestel direct!

Linkruil.org

Comments are closed.