Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Cursus zakelijk of technisch Engels

Binnen een bedrijf dat internationaal zaken doet is het belangrijk dat de werknemers een goede beheersing van de Engelse taal bezitten. Het is niet alleen goed om de taal vloeiend te spreken. Ook je gedachten kunnen verwoorden en argumenten kunnen geven zijn aandachtspunten.
Als u een Cursus zakelijk Engels volgt bij The Square Mile, dan wordt deze volledig op maat gemaakt. Er wordt hierbij gekeken naar uw functie en het taalniveau waarop u zich bevind aan het begin van de cursus. Tevens worden uw wensen en doelstellingen meegenomen in de samenstelling van de cursus. 

Om optimaal profijt te kunnen halen uit de cursus zakelijk Engels wordt er gekeken welke trainingsvorm het meest geschikt is. De training kan bijvoorbeeld individueel worden gevolgd, maar ook in groepsverband. De trainingen zijn face-to-face te volgen, maar er kunnen ook lessen op afstand worden gevolgd. Daarnaast kunt u tevens gebruik maken van een workshop. Ook spoedcursussen behoren tot de mogelijkheden bij The Square Mile. Er worden diverse leermiddelen ingezet binnen deze trainingsvormen.

The Square Mile is een taleninstituut dat al 12 jaar bestaat en hoogstaande Engelse taaltrainingen aanbiedt door heel Nederland. Een aantal van onze Engelse trainers zijn examinator van Cambridge Business English Certificate (BEC). U kunt altijd contact met ons opnemen als u meer informatie wilt over onze taaltrainingen.

Technisch Engels
Onze cursus technisch Engels is speciaal gericht op werknemers in de technische branche. Ook deze cursus wordt uiteraard volledig op maat gemaakt, zodat u altijd de beste resultaten behaalt. Deze cursus is geschikt voor verschillende functies in de technische branche. Zowel helpdeskmedewerkers als HR managers kunnen hier hun Engels sterk mee verbeteren. In de cursus wordt aandacht besteed aan technische woordenschat en jargon. De trainingen worden gegeven door docenten die hoog opgeleid zijn en over praktijkervaring beschikken.

the square mile

Taaltraining Engels? Nu met flinke zomerkorting bij The Square Mile

Linkruil.org

Comments are closed.