Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Dagcrème

Iedere vrouw heeft haar eigen huidverzorging rituelen met haar favoriete producten die zij elke dag gebruikt. Helaas wordt een dagcrème soms nog wel eens door vrouwen overgeslagen, terwijl dit een essentiële stap is.

Over de dagcrème

Dagcrème wordt al eeuwen lang gebruikt. De oude Egyptenaren experimenteerde al met allerlei crèmes en zalfjes. Dit deden zij niet voor niets, een dagcrème heeft namelijk een positieve invloed op de huid. Een dagcrème voedt de huid en vult aan waar jouw huid tekort aan heeft. Zo blijft het vochtgehalte op pijl waardoor uitdroging voorkomen wordt. Ten tweede beschermt een dagcrème tegen de schadelijke invloeden van buitenaf, denk aan de schadelijke straling van de zon of aan de uitlaatgassen en vuil waar we elke dag aan bloot worden gesteld.

Dagcrème en huidtype

Elke huid heeft verschillende behoeftes. Het is daarom belangrijk om een dagcrèmes te kiezen die aansluit bij jouw huidtype. Weet jij niet wat jouw huidtype is? Doe dan hier de test. Een droge huid komt voornamelijk vocht en vet tekort. Een vette daarentegen heeft juist problemen met het afvoeren van de overmatig geproduceerde talg. Een dagcrème helpt jouw huid goed bij het aanpakken van de problemen. Daarom is het gebruik van een dagcrèmes erg essentieel. Een ander bijkomend voordeel, tegenwoordig is het aanbod aan dagcrèmes erg groot. Een goede dagcrème hoeft dus helemaal niet duur te zijn!

Linkruil.org

Comments are closed.