Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De beste e sigaret kopen

Goed, je hebt besloten om ook eens zo’n elektrische sigaret te gaan proberen maar welke moet je nu kiezen en waar moet je deze kopen?
Bij het zoeken op internet kom je allerlei kreten tegen als coil, atomizer, clearomizer en ga zo maar door maar moet je als beginner ook echt allemaal weten wat dit is? Nee toch? Jij wilt gewoon een e sigaret die er leuk uitziet, veel damp geeft en niet binnen een week stuk is.

Als wilt overgaan van het gewone roken op de e sigaret wil je in eerste instantie waarschijnlijk een elektrische sigaret die lijkt op de sigaret die je gewent bent. Dit is meestal niet de beste keuze. Er worden nog veel e sigaretten verkocht met verouderde systemen. Deze werken met een niet navulbaar tankje gevuld met in vloeistof gedrenkte watten. Een uitzondering hierop is de Joyetech eRoll

De eRoll is een elektrische sigaret met het formaat van een gewone sigaret. Het element dat de damp maakt is dezelfde als van grotere e sigaretten. Met de damp productie zit het dus wel goed. De tankjes zijn eenvoudig navulbaar met dampvloeistof die overal gekocht of besteld kan worden.
Wat ook heel leuk is, is dat er een houder bijgeleverd wordt die de batterij telkens als de e sigaret hierin wordt opgeborgen weer oplaad. De op een iphone lijkende houder moet op zijn beurt weer opgeladen worden via het lichtnet.
Een nadeel van de eRoll is dat de tankjes niet zo groot zijn en dus vaak moeten worden bijgevuld. Ook de batterij moet vaak worden opgeladen. Een e sigaret met een grotere capaciteit is de Joyetech eCab.

De eCab gebruikt hetzelfde systeem om de damp te maken maar met een groter tankje en batterijen die langer meegaan. De eCab heeft niet meer het formaat van een gewone sigaret maar is nog slank genoeg om als sierlijk bestempeld te kunnen worden. Een e sigaret met nog grotere capaciteit is de Kangertech Evod.

De Evod heeft alles in huis om zorgeloos te kunnen e roken. Voldoende tankinhoud en batterij capaciteit om het, afhankelijk van hoeveel je rookt, de hele dag vol te houden. De meegeleverde tweede batterij is zo verwisseld en het tankje is makkelijk te vullen.De Evod lijkt weliswaar niet meer op een gewone sigaret maar waarom zou je dat willen. Je rookt nu elektrisch en dat hoef je toch niet te verbergen?

Met één van bovenstaande e sigaretten zit je eigenlijk altijd goed. En hier kunt je deze modellen e sigaret kopen

Linkruil.org

Comments are closed.