Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De Brasa Schlucht route langs het Gardameer

Er is veel te beleven aan het Gardameer. Neem nou de vele prachtige bezienswaardigheden, de natuur en natuurlijk het Gardameer zelf. Er zijn echter ook prachtige routes langs het Gardameer. Routes waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. Een van deze routes is de route van Limone naar Trémosine. Bij deze route rijd je via een kronkelweg naar Trémosine, waar je uiteindelijk onder de  Brasa Schlucht door komt. Dit is een smalle kloof waar je op sommige delen niet eens met twee auto’s tegelijk doorheen kunt.

James Bond scheurde ook al langs het Gardameer

In de film Quantum of Solace scheurde James Bond ook al over deze route. Met zijn Aston Martin DB9 racete de Britse geheime agent door de smalle tunneltjes en baande zich een weg door alle scherpe bochten. Dit leverde spectaculaire beelden op en zorgde ervoor dat de route nog populairder werd.

De Brasa Schlucht is de frisse lucht

De beste manier om de Brasa Schlucht te bewonderen, is met het hoofd in de frisse wind. Huur een scootertje bij een scooter verhuurder in de buurt van jouw camping aan het Gardameer. Met een scooter kun je gemakkelijk even stoppen om de Brasa Schlucht te voet te ontdekken. Hierbij kun je gelijk aanschuiven bij een van de griezelterrassen die vlakbij de Brasa Schlucht gevestigd zijn. De griezelterrassen hebben hun naam te danken aan het angstaanjagende uitzicht dat deze terrassen bieden. Mensen met hoogtevrees kunnen een griezelterras daarom ook beter overslaan.

Linkruil.org

Comments are closed.