Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De e-sigaret wint het van de traditionele sigaret

Heb je twijfel over het kopen van een e-sigaret? Wellicht heb je nog wat terughoudendheid naar elektronisch roken toe. Veel rokers denken dat je er op moet inleveren qua smaak. Maar dat is verreweg van waar. Veel mensen die overgestapt zijn, zijn blij in de kosten en vinden de smaak van een e-sigaret zoveel malen beter. Er zijn namelijk enorm veel verschillende soorten e-sigaretten en e-liquids met verschillende smaakjes. Je kunt bij het vullen van je elektrische sigaret zelfs ook kiezen voor verschillende sterktes in nicotine. Laag, medium of hoog, afhankelijk van hoeveel gewone sigaretten je doorgaans per dag rookt. Als je een stevige roker bent, kun je met de e-sigaret dus ook zeker genieten van de kruidige tabakssmaak. Naast de verscheidenheid van de hoeveelheid nicotine zijn er ook ontelbare smaken beschikbaar. Wat denk je bijvoorbeeld van mint, bosbessen, aardbeien of een Amaretto? Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is wel verkrijgbaar. Je kunt de smaken ook met elkaar mengen. Uiteindelijk is de elektronische keuze dus vele malen groter dan in traditionele sigaretten.

 

En dat is nog niet alles….

En als je dan bedenkt dat het roken van e-sigaretten enorm in de portemonnee scheelt, je geen last meer hebt van naar ruikende kleding of slechte adem, je overal en wanneer je maar wilt kunt roken en tot slot veel veiliger is dan traditionele sigaretten, dan kan er geen twijfel meer bestaan om snel over te stappen naar elektronisch roken. Zeg nou eerlijk.

 

In onze webshop vind je het allemaal

En waar anders kan het beter dan je eerste e-sigaret te kopen dan in onze webwinkel? In alle rust alles eens goed bekijken vanuit je luie stoel. In onze webshop vind je hoogstaande e-sigaretten van verschillende merken, diverse e-liquids en praktische losse onderdelen tegen voordelige prijzen. Service hebben wij ook hoog in het vaandel staan. Bestelde producten worden snel verstuurd en zijn goed verpakt. Bekijk onze ruime collectie eens op je gemak. Wij bieden je niet alleen de kans om gemakkelijk te winkelen, ook betaal je geen verzendkosten. Onze beste referentie is dat wij vele tevreden klanten hebben.

 

Linkruil.org

Comments are closed.