Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De elektrische step

Vele kinderen genieten van het spelen op een step, gewoon omdat ze er snel mee vooruit komen en kleine stunts uit kunnen halen. Echter is er ook nog een elektrische step, die zelf vooruit komen zonder letterlijk te hoeven steppen. Een elektrische step voor kinderen gaat ongeveer 15 km/h al met al een nog veilige snelheid, daarnaast zitten er hand knijp remmen op de step dus snel remmen zal geen probleem zijn.

 

Hoe snel kunnen elektrische steps:

De steps gericht op kinderen gaan maximaal 14 km/h, dit is nog een veilige snelheid om mee te kunnen spelen als jonger kind. Echter raden wij dit speelgoed af bij kinderen onder de 11 jaar! De steps voor ouderen kinderen/volwassen kunnen een snelheid halen tot wel 45 km/h. Kies dus een elektrische step, die past bij uw wensen qua snelheid, stijl en mogelijkheden.

 

Mag ik de elektrische step gebruiken op de openbare weg?

U kunt een elektrische step op straat gebruiken indien deze beschikt over een RDW keuring, elke webshop geeft netjes aan of de step wel of geen RDW keuring heeft, zo kom je niet voor onaangename verassingen. De niet RDW gekeurde steps mogen niet op de openbare weg, deze kun je dus wel gebruiken op privé terreinen zoals een grote tuin.  Daarnaast zijn er ook speciale terreinen om met bijvoorbeeld een fietsje of elektrische step te spelen, het gebruiken van de elektrische step, terwijl dit niet toegestaan is, is volledig op eigen risico.

Linkruil.org

Comments are closed.