Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De handigste gadgets voor op een roadtrip

Een roadtrip door bijvoorbeeld West-Amerika is een ervaring die ik iedereen aanraad. De vrijheid en het geluk dat je ervaart op de rondtocht is voor mij tot nu toe ongeëvenaard. De ene roadtrip is natuurlijk de andere niet en de een zal meer geslaagd zijn dan de ander. Om jouw roadtrip nog meer geslaagd te maken, hebben we twee handige gadgets verzameld die daar absoluut bij zullen helpen.

 

Mobiele satelliet-tv-ontvanger

Als je een abonnement hebt op KPN of Ziggo, dan ben je gewend aan een breed scala televisieopties, waarvan vele in hoge resolutie. Met een mobiele tv-ontvanger kun je entertainment op de weg meenemen. Het enige dat je nodig hebt, is een televisie, een stroombron, een satellietantenne en een abonnement op een dienst. (Dit is duidelijk geen gadget om te gebruiken tijdens het rijden). De krachtbron kan je auto-accu, een speciale accu of zelfs een kleine elektrische generator zijn. Het Direct-TV Sat Go-systeem heeft een eigen oplaadbare batterij. Antennes zijn compact, maar je hebt een direct zicht op de lucht nodig – bomen of hoge gebouwen kunnen interfereren. Met een paar minuten setup-tijd kun je aan de slag. Het kan fantastisch zijn om je favoriete shows te bekijken, terwijl je aan de rand van een afgelegen meer bent, het nieuws in een nationaal park bij te houden of sportevenementen te vieren bij een feestje op de achterklep.

 

Achteruitrijcamera

Tijdens een roadtrip zit je lang achter het stuur. Je wilt dan dat dit een comfortabele ervaring is. Een achteruitrijcamera zal hier zeker bij helpen. De beste achteruitrijcamera geeft je namelijk meer zicht op het verkeer. Dit is handig op de snelweg, omdat je beter ziet wat er om je heen gebeurt. Ook bij het inparkeren is een achteruitrijcamera super handig, omdat je met een achteruitrijcamera meer zicht hebt en daardoor minder kans op schade.

Linkruil.org

Comments are closed.