Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De Hoekkeuken als Goedkope Keuken

Er zijn vele soorten keukens beschikbaar op de markt. Maar goed ook, ieder heeft immers zijn eigen ideeën bij waarover een goede keuken zoal behoort te beschikken. Een vast gegeven is dat u er natuurlijk naar hartenlust moet kunnen koken, maar het oog wil ook wat, zeker omdat de keuken vandaag de dag veel intensiever wordt gebruikt dan dat in het verleden het geval was en echt onderdeel van het sociale leven in huis geworden is. Maar wanneer u ook nog oog wilt houden voor het budget, is een hoekkeuken dan wel zo geschikt?

Veel keuken voor betrekkelijk weinig ruimte

Een hoekkeuken is eigenlijk niets anders dan een enkelwandige keuken met aan een zijde nog een extra hoek toegevoegd. Klinkt niet heel bijzonder, maar het verschaft veel praktisch gemak. Door de knik krijgt u zonder al te veel ruimte in beslag te nemen veel extra opbergmogelijkheden. En in die knik kunt u direct ook nog een hoek carrousel installeren waardoor u een mooie plek hebt voor de potten en pannen of bijvoorbeeld kruiden, specerijen en meer.

Klinkt mooi! Maar is het een goedkope keukens?

Dat is een lastige vraag om te beantwoorden. Zoals met zo veel in het leven, zijn er goedkopere modellen tot en met high-end varianten die voor tienduizenden euro’s over de ‘toonbank’ gaan. Waar u ieder geval zeker van mag zijn, is dat uw keukenindeling met hoek naar verhouding zeker niet duur hoeft te zijn.

Waar tegen een aangename prijs te vinden?

Er zijn vele mogelijkheden om uw goedkope keuken te vinden zonder in te boeten aan kwaliteit. U kunt bijvoorbeeld eens een kijkje nemen in een keukenoutlet. Hier vindt u restpartijen, keukens verkregen uit executieverkopen en oudere modellen. Omdat keukens vele jaren mee gaan, is een model van een eerder seizoen nog lang geen verouderd model en dus altijd een interessante optie. Wat u ook kunt proberen, is om een showroommodel bij een keukenspecialist te vinden. Omdat deze niet in absolute nieuwstaat verkeren, worden ze tegen een zacht prijsje aangeboden. Hiermee bespaart u al snel zo’n 10 tot 20% op uw aanschaf, zonder dat er merkbare gebruikssporen zijn.

Linkruil.org

Comments are closed.