Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De ideale magazijninrichting

Magazijninrichting

Kies voor de ideale magazijninrichting speciaal op uw werkzaamheden aangepast. Het vervelendste van een verouderd magazijn is dat alles op en door elkaar ligt terwijl u juist snel en efficiënt wil werken. De eerste maanden van uw nieuwe magazijn ging alles rustig en heel erg efficiënt. Maar op een gegeven moment gingen de zaken enorm goed en dat zorgde ervoor dat u steeds meer en meer ging inkomen. Zo zijn er bijvoorbeeld producten die u drie jaar terug heeft gekocht maar na een aantal maanden zijn deze spullen eigenlijk afgeschreven. Omdat u na al die jaren eigenlijk deze spullen weg wilt doen gaan ze in de aanbieding. Maar de grote vraag is nu: Waar zijn deze spullen nu. Daarom is het van groot belang om goed met uw magazijn om te gaan en dat er goed wordt ingericht. Want een goede magazijninrichting kan wel zorgen voor een omzet verhoging van 10%. Zeker als u kijkt naar de totale derving van een gemiddeld bedrijf dat is al gauw 15%. Met een goede inrichting kan dit afnemen tot wel 5%.

Magazijnstellingen in uw magazijninrichting

Een goede manier van effectief gebruik van uw magazijn is het gebruik van magazijnstellingen. Er zijn tal van verschillende soorten stellingen te gebruiken. Maar de beste magazijnstellingen zijn van de merken Armes en Bertello. Deze merken hebben zich keer op keer bewezen en zorgen daarom ook altijd voor tevreden klanten. Zeker ook omdat deze systemen voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen waardoor ze uiterst veilig zijn en al meerdere malen getest bij uitstekende magazijnen.

Palletstellingen

De laatste aanbeveling zijn het plaatsen van palletstellingen in uw magazijn. Dit kan op meerdere manieren worden ingezet. U kunt de palletstellingen zowel breed als smal inzetten afhankelijk van uw wensen. Sowieso worden alle systemen op maat gemaakt. Zo kunt u altijd kiezen voor de meest efficiënte manier van werken voor u persoonlijk of die het meest past bij de bedrijfsvoering.

Linkruil.org

Comments are closed.