Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De iPhone 5 los kopen

Gaat u de iphone 5 los kopen? Dat is een verstandige keus.

 

De iphone 5 is een prachtige mobiel en als u eenmaal een iphone hebt gehad wilt u nooit meer anders. De Iphone 5 is van vele gemakken voorzien, zoals navigatie, agenda’s, fototoestel etc. Als u een iphone bij u heeft, heeft u vele apparatuur in één bij u. Vele mensen zijn zeer tevreden over deze telefoon.

Nu u eenmaal de keus heeft gemaakt dat u graag een iphone 5, een iPhone 5s kopen  wilt of toch de iPhone 5c, moet u er nog voor kiezen of u de iphone met abonnement wil of dat u overgaat tot de iphone 5 los kopen. U moet hierbij kijken naar uw eigen positie, voor beiden is wel wat te zeggen.

Als u ervoor kiest om de telefoon met abonnement te halen, dient u zich wel te realiseren dat u waarschijnlijk te veel betaald voor het toestel. Relatief gezien betaald u namelijk meer, omdat de aanschaf van de telefoon is berekend in de maandelijkse abonementskosten. De abonnementskosten bedragen meestal wat meer.

Maar u kunt het ook van de andere kant bekijken. Ondanks dat u meer betaald heeft u wel meteen uw mobiel. En onderstussen betaal je de telefoon gewoon rustig in twee jaar af. Je kunt het zien als een afbetalingsregeling, waar u ook meestal rente bij afdraagt. Is dat echt zo erg?

Dus wat wilt u gaan doen, iphone los kopen of de iphone 5 met een iets wat duurder abonnement, waardoor u hem wel meteen fysiek in handen heeft?

Linkruil.org

Comments are closed.