Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De meest efficiënte geluiddempers

Heb jij ook efficiënte geluiddempers nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden dempers voor iedere situatie, gebaseerd op kennis van geluid. Ook denken wij met u mee als u tonen wil dempen in beperkte ruimten waarbij veel veiligheidseisen komen kijken. Onze specialisten kunnen hier meer over vertellen. Het team denkt altijd enthousiast mee met het vinden van de optimale geluiddemper. Vaak is het nog lastig om de meest efficiënte demper te vinden. Die uitdaging gaan wij niet uit de weg! Heeft u meer kennis nodig? Dan komen wij graag bij uw op locatie om onze dempers stuk voor stuk toe te lichten. Hierbij is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Verder bestaat het assortiment uit verschillende en diverse dempers.

Coulissen geluiddempers

Deze geluiddempers zijn geschikt voor het dempen van specifieke frequenties. Het dempingsspectrum is breed genoeg om deze frequenties goed op te kunnen vangen. De coulissen demper haalt een geluiddemping van 50 dB. Deze demper zien we voornamelijk terug in de voedselindustrie. Wij installeren de demper zo in dat het geluidsniveau niet de Europese normen zal overtreden.

Cilindrische geluiddempers

Dit zijn geluiddempers die voornamelijk worden toegepast tussen verschillende soorten leidingen. Ook werkt deze demper bijna hetzelfde als de coulissen geluiddemper. Ook behaalt de coulissen geluiddemper ongeveer 50 dB. Deze uitvoering is net wat beter afgewerkt en handiger te installeren als de coulissen. Voor deze uitvoering vragen we net iets meer voor betreft de verkoopprijs.

Rook- en uitlaatgassen geluiddempers

Dit zijn over het algemeen de meest gewilde geluiddempers. Deze dempers worden veel geplaatst en geïnstalleerd in zware industrieën. Denk hierbij aan het dempen van lawaai van verbrandingsmotoren van productie. Ook werkt deze demper bij het tegenhouden van de rookgassen van zware ketelinstallaties. Met deze demper behalen we een geluiddemping tot ongeveer 50 dB. Hiermee behalen wij altijd het meeste succes in onze branche.

Linkruil.org

Comments are closed.