Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De methode’s van het ontharen

 

Ontharen: Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden? Is dat echt nog van deze tijd?

 

Waarom ontharen?

Behalve onze hoofdharen, worden haartjes vaak als onhygiënisch beschouwd: ze houden zweet bij, ogen niet mooi. Fel behaarde mannenborsten zijn niet meer gelijk aan stoer, mannenborsten zonder haren worden tegenwoordig als sexy beschouwd. Behaarde vrouwen zijn dan weer te mannelijk. Kortom: we willen / moeten ontharen! Je kunt nu ook ontharen in Tilburg! Ook voor je bikinilijn is dit het juiste adres.

 

Methode 1: het scheren

We scheren meestal met een scheerapparaat of een scheermes. Nadeel is dat je nooit grondig tot aan de wortel kan scheren. Pijnlijk is het zeker niet. Je moet wel vaak (dagelijks?) herhalen. Erg praktisch is dat dus niet, je bent er dagelijks toch weer wat tijd mee kwijt.

 

Methode 2: ontharingscrème

Op de huid strijk je crème die de haartjes afbreekt. Crème en haartjes spoel je weg met water. Nadeel is: niet grondig, en vaak herhalen. Daarnaast moet je ook om de zoveel tijd een nieuw potje met de crème aanschaffen.

 

Methode 3: de wax

Warme wax wordt op de huid gesmeerd, met een doekje worden de wax én de haartjes er letterlijk afgetrokken. Doeltreffend, maar heel pijnlijk!! Goed voor ongeveer 3 weken. Maar daarna is het toch opnieuw weer de pijn verbijten.

 

Methode 4: het epileerapparaat

Een eenvoudig apparaatje epileert je haartjes machinaal: wel pijnlijk, maar je bent wel een maand van je haartjes af.

 

Methode 5: ontharen met licht

Deze methode zou ik zelf aanraden. Dit werkt met lichtstoten op de haarwortel. Bij regelmatig herhalen zie je de haargroei stelselmatig verminderen. Verdwijnen doet het haar nooit, maar het wordt alsmaar minder, dus alsmaar minder vaak te herhalen.

Linkruil.org

Comments are closed.