Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De mode voor aankomende zomer

Wat is de trend of wat zijn de trends voor aankomende zomer? Op de catwalk van de verschillende grote shows in Milaan en Parijs waren de kleren overwegend voorzien van bloemenprints. Deze bestonden uit geborduurde en driedimensionale bloemen. Niet alleen de kleren zijn overwegend verrijkt bloemen maar ook kettingen en tassen zijn versierd met bloemen. Zo gaf bijvoorbeeld het modehuis Dior een show in een serre die voorzien was met een zee van bloemen. Het thema mag duidelijk zijn voor aankomende zomer, bloemen!
Het showen van een beetje bloot is ook toegestaan aankomende zomer. Korte topjes die een deel van je buik laten zien en of blote buiken komt weer helemaal in de mode. Ben je niet zo’n topjes dragen dan is het ook toegestaan om je blouse alleen maar van boven dicht te knopen zodat je alsnog een beetje bloot ziet en van je korte rokjes en jurkjes. Niet alleen de korte lengtes zijn maar maar ook de rokken en jurken die over de knie vallen komen helemaal terug in de model. Net zoals de afgelopen seizoen is elke roklengte wel toegestaan.

Wat is de overheersende kleur voor de zomer van 2014?

De kleurenexperts hebben de kleur ochidee-roze uitgeroepen tot de kleur van voor de lente en zomer van 2014 en zien we ook veel de kleur blauw terug. We zien verder de kleurenecologisch groen en natuurlijke geeltinten. Ook felle kleuren blijven in de mode. Geel, oranje, rood, azuurblauw. Bij webwinkel sevenbien zijn ze bewust van deze trends en bieden veel kleding aan die samen gaan met de trend voor aankomende lente en zomer.

Linkruil.org

Comments are closed.