Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De mogelijkheden met een kapotte auto

Met een auto die niet meer aan de eisen voldoet die gesteld zijn om op de openbare weg te rijden heb je nog enkele keuzes. Je kunt er voor kiezen om de auto uit te laten schrijven bij de RDW zij noemen dit de auto schorsen. Je geeft de kentekenbewijzen dan uit handen en je geeft aan dat je de auto zelf gaat slopen. Als er nog vele bruikbare onderdelen in de auto zitten kun je daar nog flink wat geld mee verdienen.

De schade aan de auto laten repareren
Misschien is jouw auto wel een zeer speciale of ben je erg gehecht aan jouw auto. In dat geval hoort repareren zeer zeker tot de mogelijkheden. Je moet dan natuurlijk wel goed afwegen of de reparatie niet te hoge kosten met zich meebrengt. Want in sommige gevallen zal repareren meer kosten dan dat de auto eigenlijk waard is en dat is aan de ene kant erg zonde van het geld. Maar als je erg gehecht aan de auto bent dan heeft de auto natuurlijk ook een emotionele waarde voor je en dat kan je dan over de streep trekken.

De auto laten slopen
Wanneer je niet zoveel verstand van auto’s hebt is dit waarschijnlijk de beste keuze voor je met een auto die rijp is voor de sloop. Vakkundige mensen kunnen de zorgen van de auto voor je uit handen nemen en er voor zorgen dat de auto op de juiste manier helemaal uit elkaar gehaald wordt en uiteindelijk blijft er op de onderdelen na alleen een klein stukje schroot over.

Van der Ven Autorecycling B.V.: 0165-559230

Linkruil.org

Comments are closed.