Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De mogelijkheden van het drukwerk

Tegenwoordig is het mogelijk om vrijwel alles te bedrukken: van pennen tot aan zitzakken en auto’s. Je kan het echt niet zo gek bedenken, of je kan het wel laten bedrukken door een drukkerij. Voor zowel persoonlijke als zakelijke doeleinden zijn er enorm veel verschillende mogelijkheden. In dit artikel ga ik het hebben over enkele producten die je kan laten drukken of bedrukken.

Zitzakken bedrukken

Zoals hierboven al benoemd is, is het mogelijk om zitzakken te laten bedrukken. Dit is natuurlijk super stoer. Op deze manier kan je een zitzak aan een bekende geven, waarop een persoonlijke tekst staat. Maar ook voor zakelijke doeleinden kun je bedrukte zitzakken inzetten. Wanneer je bijvoorbeeld een relaxruimte hebt kan je hier zitzakken met het logo van het bedrijf hier plaatsen. Ook als eindejaar presentje aan klanten en relaties zijn bedrukte zitzakken erg leuk.

Brochures drukken

Het is ook mogelijk om brochures te laten drukken. Dit kent vrijwel iedereen natuurlijk. Dit is met name een erg zakelijke optie, echter is het ook leuk om brochures te laten drukken wanneer je bijvoorbeeld een groot feest geeft. Het leuke aan brochures drukken is, is dat je het zo gek kan maken als je zelf wil. Hierdoor kan je een bepaald gevoel meegeven of een bepaalde emotie losmaken.

Kleding bedrukken

Ook is het mogelijk om kleding te bedrukken. Tegenwoordig kan vrijwel alles op kleding worden bedrukt. Doe je bijvoorbeeld mee aan een toernooi? Laat dan matchende shirts bedrukken met de naam van het team erop. Ga je op vakantie met een grote groep vrienden? Dan zijn matchende shirts ook super gaaf! Of heb je een team uitje? Laat dan matchende t-shirts bedrukken met een leuke tekst, of laat alle namen van je teamleden achter op het t-shirt drukken. Het is zelfs mogelijk om foto’s te laten bedrukken op kleding.

Eigen boek drukken

Iets wat de laatste tijd erg populair is geworden, is een eigen boek drukken. Wanneer je een boek hebt geschreven, maar deze niet wilt uitgeven via een uitgever kan je het boek zelf laten drukken. Dit kent best veel voordelen. Je bepaald namelijk zelf de inhoud van het boek, zonder dat hier een uitgever op – of aanmerkingen hierop heeft. Daarnaast bepaal je zelf de vormgeving van het boek en kan je ook kleine oplages laten drukken.

Linkruil.org

Comments are closed.