Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De mogelijkheden van tuinafscheiding

Twee maanden geleden heb ik samen met mijn partner een huis gekocht. Gelukkig hebben we niet zoveel aan het huis hoeven verbouwen. Beneden en boven is alles opnieuw geverfd en er is laminaat gelegd. Aan de badkamer en keuken hebben we helemaal niets hoeven doen! Dat is ook de reden dat we erg snel konden overgaan in ons nieuwe huis en wat extra budget over hebben om onze tuin op te knappen. We hebben een mooie grote tuin, met aan de achterkant uitzicht op een weiland en een mooi stuk bos. Dit willen we graag in tact houden vandaar dat we hebben besloten om alleen aan de zijkanten een tuinafscheiding te plaatsen. Zodat we wel wat privacy behouden in onze eigen tuin.

De onderhoud van de tuinafscheiding

Om de goede keuze te maken wat betreft de tuinafscheiding zijn er wel een aantal punten waar we rekening mee moeten houden. In hoeverre willen/kunnen we dit goed onderhouden, welke hoogte, welk soort heeft voor ons de mooiste uitstraling en past bij ons huis. De keuze wat betreft het onderhouden heeft natuurlijk invloed op de materiaal soort. Wij hebben besloten dat we zo min mogelijk de tuinafscheiding willen onderhouden. Wel in zoverre dat we duurzaamheid natuurlijk verlengen. We hebben al rond gekeken op het internet voor een mooie tuinafscheiding, puur om ter inspiratie en te kijken welke mogelijkheden er voor ons zijn.

De hoogte van de tuinafscheiding

Naast deze beslissing moeten we ook de hoogte van de schutting bepalen. Dit is namelijk een belangrijk aspect wat betreft de privacy en veiligheid van onze kleinkinderen. Er is ons geadviseerd om eerst met twee palen en een lint met eigen ogen te zien hoe hoog het in werkelijkheid wordt. We hebben nu twee verschillende hoogtes geprobeerd en tot nu toe gaat onze voorkeur uit naar een hoogte van 1.40 meter.

Dit bovenstaande is nog niet alles waar we onze keuze op gaan baseren. We hebben via het internet al mooie tuinafscheidingen gezien en gaan echt een prachtige tuin creƫren waar we lekker van kunnen genieten in de zomer.

 

Linkruil.org

Comments are closed.