Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De nieuwste LEGO Nexo Knights kopen?

LEGO Nexo Knights kopenLEGO Nexo Knights

Ben jij ook zo’n fan van de Nexo Knights? Dan is er goed nieuws! Bij ASK-Bricks24.nl ben je aan het juiste adres voor het LEGO Nexo Knights kopen.

Strijd samen met de Nexo Knights

Ga samen met de Nexo Knights, Lance Richmond, Macy Halbert, Aaron, Fox en Axl, de strijd aan tegen Jestro en het Lava Monster Leger. Ga bij leermeester Merlok 2.0 in de leer samen met de jonge ridders om jezelf optimaal voor te bereiden op het gevecht tegen Jestro en het Lava Monster Leger. Onder leiding van de meest heldhafstigste ridder allertijden zal jij worden opgeleid in het Koninkrijk Knighton tot een ware ridder!

Houd jij ook zo van kastelen, katapulten en harnassen? Dan is LEGO Nexo Knights jouw ideale LEGO set. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de speciaal ontwikkelde apps die het spel nog leuker maken. Speel met je LEGO en maak jouw LEGO wereld virtueel door ook de app te spelen. LEGO Nexo Knights kopen doe je bij ASK-Bricks24.nl!

Beleef samen met je vrienden zelf de spannendste en coolste avonturen met de LEGO Nexo Knights.

ASK-Bricks24.nl

De webshop van ASK-Bricks24.nl heeft voor elke LEGO liefhebber wat wils. Alles van het leukste LEGO en DUPLO speelgoed bij elkaar in één webshop. Van series als LEGO Minecraft en LEGO Ninjago tot gehele lijnen van LEGO DUPLO. Elke nieuw gelanceerde serie van LEGO vind je in het assortiment van ASK-Bricks24.nl. Naast deze series heeft ASK-Bricks24.nl ook diverse LEGO Exclusive en Hard to Find sets in het assortiment. De verschillende series zijn eenvoudig te vinden door een heel makkelijk zoeksysteem in de webshop van ASK-Bricks24.nl. De verschillende series zijn gecategoriseerd op naam en met één druk op de desbetreffende serie kom je alle beschikbare sets van de lijn tegen.

LEGO Nexo Knights kopen? Dat doe je bij ASK-Bricks24.nl!

Linkruil.org

Comments are closed.