Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De Nokia Lumia 630, een goede betaalbare smartphone

De Nokia Lumia 630 is één van de nieuwste smartphones van Nokia en is gezien zijn prijs erg aantrekkelijk voor de consument die geen belang heeft voor de duurdere high-end smartphones. Wil je een goede degelijke smartphone, die alles te bieden heeft, dan is de Nokia Lumia 630 een zeer betaalbare optie. De telefoon beschikt namelijk over alle functionaliteiten die je ook terug vindt op de high-end smartphones die een veel duurdere prijs kennen. Oke, het moet gezegd worden; de specificaties zijn wel iets minder. Maar dit neemt niet weg dat het toestel minder aantrekkelijk is. Meer informatie lees je op www.nokialumia630.com.

Als kers op de taart is de Nokia Lumia 630 ook nog eens uitgerust met het nieuwste besturingssysteem Windows Phone 8.1. Windows Phone 8.1 blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en helderheid. Daarnaast is de Lumia 630 ook beschikbaar in diverse kleurrijke varianten, waardoor je het toestel naadloos kunt laten aansluiten op jouw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Enkele belangrijke kenmerken van de Lumia 630

Qua gebruikssnelheid heb je niks te klagen wanneer je de Lumia 630 in huis haalt. Het toestel is met een 1.2 GHz quad-core processor namelijk tot prima prestaties in staat. Qua opslagcapaciteit zit je ook meer dan goed, aangezien het toestel beschikt over een uitbreidbaar 8GB geheugen. Je kunt het geheugen uitbreiden tot wel 128GB, waardoor je van goede huizen moeten komen om het geheugen vol te knallen.

We hebben het al even gezegd, maar Windows Phone 8.1 is toch wel een besturingssysteem dat er uit knalt. Het werkt bijzonder eenvoudig en ziet er ook nog eens behoorlijk gelikt uit. Dit alles maakt jouw nieuwe Nokia Lumia 630 meer dan de moeite waard om te kopen.

Linkruil.org

Comments are closed.