Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De schoenzolenspecialist | Steunzolen Den Haag

Er zijn diverse oorzaken waarom iemand een steunzool nodig heeft. Een oorzaak kan zijn dat iemand platvoeten heeft of iemand begint heel erg last van zijn rug te krijgen bij het lopen. Dit zijn gevallen waar duidelijk een gevalletje steunzolen nodig is. De steunzolen van Den Haag wordt door echte experts behandeld en door de jarenlange ervaring in het vak zijn de steunzolen ook nog is snel af te halen of te bezorgen. Hierdoor kan je weer genieten van stukjes lopen zonder dat je elkaar naar je onderrug grijpt.

Steunzool nodig? Wat zijn de signalen?

Dagelijkse zet men ongeveer 10000 stappen per dag. Dan kan je je voorstellen, wanneer je niet genoeg stabiliteit krijgt in je schoenen, dat je lichamelijke klachten ondervindt. Je wervelkolom is namelijk rechtstreeks in verbinding met de postuur en houding waarin je loopt. Langdurig zonder steunzolen lopen terwijl je deze wel nodig hebt kan permanente schade opleveren in het postuur en dat is iets wat wij met de steunzolen van Den Haag willen voorkomen. Over het algemeen, als je een steunzool nodig hebt, merk je veel pijn in de onderrug na stukjes lopen of je merkt dat je schoenen niet helemaal meer lopen zoals eerst. Wanneer je dit ondervindt raden wij je aan dringend steunzolen aan te schaffen.

Wat doet een steunzool?

Een steunzool is eigenlijk niets anders dan een alternatieve zool voor in je schoen. Deze zool wordt speciaal gemaakt naar de vorm van jou voet en schoen. Op deze manier passen je voeten weer perfect in je schoen waardoor je genoeg stabiliteit krijgt om recht te kunnen lopen. Uiteindelijk zal dit resulteren in een rechte rug en een betere postuur. Twijfel je of jij steunzolen nodig hebt, neem gerust anoniem contact met ons op en laat ons weten waarom je denkt steunzolen nodig te hebben.

Linkruil.org

Comments are closed.