Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De smoothie bar zorgt voor een boost aan vitaminen op uw event

Het is belangrijk dat u op een dag voldoende vitaminen binnen krijgt. Volgens de schijf van vijf moet je per dag 2 stuks fruit eten en nog voldoende groente. Als je een dag een evenement hebt of op een festival bent, schiet dit er vaak in. Er zijn meestal alleen maar foodtrucks aanwezig met fast food. Er worden veel hamburgers gegeten, friet en ander ongezonde snacks. Om toch aan de vitaminen te komen op zo’n dag, kun je een smoothie bar inhuren. Bij deze bar worden de heerlijkste drankjes voor je gemaakt boordenvol vitaminen. Naast gezond zijn de drankjes ook nog eens erg lekker. Het zijn verfrissende smaken, heerlijk voor in de zomer- en wintermaanden.

 

Smoothie bar op evenementen

Als u een smoothie bar inhuurt, komen de bartenders naar u toe met een hippe foodtruck. Dit is tegenwoordig helemaal hip en is dan ook een echte eyecatcher op uw evenement. U kunt kiezen uit verschillende smaakcombinaties. U kunt zelf de ingrediënten kiezen voor uw drankje maar u kunt ook zelf een recept kiezen. Deze smaakcombinaties zijn vaak erg bijzonder. Hier een overzicht van verschillende recepten die aangeboden worden:

 

  • Pineapple Passion: ananas, banaan, yoghurt, ananassap en een topping met verse passievrucht
  • Forest Fruit Breeze: aardbeien, bosvruchten puree en cranberry sap
  • Spicy Mango: spaanse peper, mango puree, vanille en sprite.

 

Hoe werkt het?

Als u interesse heeft in een smoothie bar, komt deze naar uw locatie! De hele dag zullen uw gasten verwent worden met de heerlijkste, gezondste drankjes. De bartenders zullen er daarnaast ook een speciale beleving van maken. Er is een enorme gastvrijheid en het geeft uw evenement daarom een extra beleving mee. Het drankje is verfrissend en is daarom perfect voor in de zomer op een festival maar past ook perfect op een congres, zelfs in de winter. Het gaat om de vitaminen die de bezoekers binnen krijgen.

Linkruil.org

Comments are closed.