Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De stier en ram blinken teveel

ik ben al een tijdje verliefd op een horoscoop ram jongen en we zitten eigenlijk in een af-aanrelatie.
het probleem is dat mijn vriendinnen altijd iets zeggen tegen hem dat niet waar is of iets zeggen dat ik zogezegd zou gezegd worden. dan is mijn vriend natuurlijk razend op mij en wil hij niet naar mij luisteren. ik probeer het hem uit te leggen maar hij wilt gewoonweg niet luisteren. ik vind dit heel vervelend hoe kan ik hem duidelijk maken dat ik hiermee niets te maken heb? ik ben echt teneinde raad zelf ben ik horoscoop stier, ik zie hem echt graag en wil hem niet kwijt door die leugens.

De stier en ram kunnen jaloezie opwekken bij andere

Volgens mij zijn je vriendinnen jaloers op je vriend, en gaan ze daarom leugens verspreiden. Inplaats van je vriend, zou ik eerder je vriendinnen aanspreken, wat of het moet voorstellen dat zij dat vertellen. Je kunt gerust openlijk zeggen dat ze vast en zeker jaloers zijn, dat jij een leuke knul hebt, en hun niet. En ook al ontkennen ze dat misschien, dat doet het ze misschien toch even nadenken dat jij en hij zich gekwetst voelen door dergelijk soort opmerkingen. A

an de andere kant mag je vriend uiteraard ook wel wat meer vertrouwen in je hebben, dat hij zich zo makkelijk leugens laat aanpraten. Als hgij jou negeerd, schrijf het dan in z’n agenda: ‘Wie vertrouw je aarr? Mijn vriendinnen of ik?’ Het liefst met een dikke stift, en zodanig sat het op de volgende dag of de volgende week staat, zodat hij zich kan vergewissen, en niet kan zeggen… ik heb niets gezien… omdat je het misschien voorin hebt geschreven!

Ik zou gewoon heel eerlijk gaan doen en deze problemen niet meer te verbergen. Ga naar je vriendinnen toe en zeg dat je er genoeg van hebt. En geloof me hoe oud het ook klinkt, vriendinnen versprijden geen leugens over je. Ik zou ook eens op je vriend afstappen. Vertrouwen is heel belangrijk in een relatie en volgens mij is het geen goed teken als hij zelfs je vriendinnen meer vertrouwd dan jij.

Daarmee bedoel ik niet dat die vriend er vrolijk van word als ze met verhalen over jou aankomen. Misschien helpt het inderdaad als je iedereen eens even goed de waarheid zegt, en je vriend? Die moet eerst eens even aan je vragen of er iets aan de hand is voordat hij boos word. En je vriendinnen? Ik denk dat ze ooit wel eens op die leugens worden betrapt, zo gaat dat nou eenmaal.

Linkruil.org

Comments are closed.