Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De techniek die voor comfort en luxe zorgt

De laatste jaren heeft de techniek een enorme vlucht genomen. Pakweg vijftig jaar geleden had men nog nooit gehoord van mobiele telefoons of tablets. Men belde nog met de huistelefoon, zo’n ouderwets ding met een draaischijf, weet je wel. Met de komst van mobiele telefoons, laptops, tablets en smartphones is onze techniek echt tastbaar geworden. We kunnen zoveel, je houdt het niet voor mogelijk. Zelfs de onzichtbare dingen lijken tastbaarder. Control4 is één van die prachtige ontwikkelingen die je niet mag missen.

Geen ongrijpbaar fenomeen

Wat houdt deze naam nu in? Het is een systeem, ontwikkeld voor eenieder die van comfort en luxe houdt. In ieder huishouden is Control4 mogelijk. Het is dus geen ongrijpbaar fenomeen, of alleen mogelijk voor hen die ver buiten ons bereik leven.

Control4 is een systeem dat alle elektronica in je huishouden met elkaar verbindt en er voor zorgt dat alles afgesteld wordt zoals jíj dat wilt. Als je bijvoorbeeld een film gaat kijken, zorgt Control4 ervoor dat de verlichting automatisch op de juiste stand staat en het geluid op het door jou gewenste volume. Of als je de keuken in gaat om te koken, zorgt Control4 ervoor dat het geluid van je deurbel op z’n hardst gezet wordt, je televisie op het juiste volume staat voor de kinderen die op dat moment zitten te kijken en dat de verlichting in je keuken op de juiste stand staat.

Voor hen die meegroeien is Control4 een prachtitem

Er zijn tal van mogelijkheden met Control4. Zo gaat je televisie automatisch op pauze als de deurbel gaat, bijvoorbeeld. En ik kan nog wel even doorgaan met dit rijtje.

Voor een ieder die onze techniek, onze ontwikkelingen en alle voordelen die daarmee gepaard zijn, hoog heeft staan en waardeert, is de Control4 een heel leuk item dat heel veel comfort, luxe en voordelen biedt. Zeker de aanschaf waard!

Linkruil.org

Comments are closed.