Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De Veelzijdigheid Van Jan Van Sundert: Van een Kookeiland tot Goedkope Tegels

Het kookeiland is de centrale plek in een moderne keuken. Als u het eiland in het midden van de keuken plaatst, dan springt het nog meer in het oog. Het keukeneiland fungeert dan als middelpunt van alle activiteit in de keuken. Lekker kokkerellen terwijl andere familieleden of bezoek aanschuift voor een praatje, drankje, hapje of een helpende hand.

Vooral als u het kookeiland ook als eettafel wilt gebruiken, is de keuze van een goed werkblad belangrijk. Het blad moet krasvast zijn, bestand tegen hitte en vocht en het moet bovendien mooi ogen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een betonnen blad of een granieten blad.  Plaats een aantal leuke barkrukken rond het eiland zodat eenieder kan aanschuiven voor het ontbijt, lunch of diner.

Het fijne van een keukeneiland is de extra bergruimte die u ermee krijgt. U kunt er uw pannen, schalen en glazen in kwijt. Natuurlijk is er ook plaats voor uw vaatdoeken, afwasmiddelen, etc. Waar u ook mee bezig bent aan het eiland, u heeft alle benodigdheden direct bij de hand.

Bezoek de showroom van Jan van Sundert eens om te zien wat er voor mogelijkheden er zijn om van uw keuken iets geweldigs te maken. Moderne, klassieke of design keukeneilanden staan er in al haar pracht te pronken om door u bewondert te worden. Kwaliteit en duurzaamheid kunt u zeker verwachten bij welke keuze u ook maakt.

In de tegel outlet van Jan van Sundert vindt u een groot assortiment goedkope tegels, zowel wand- als vloertegels. Er zijn veel restpartijen en groot ingekochte fabriekspartijen die tegen extra scherpe prijzen worden aangeboden.

Door geen gebruik te maken van de groothandel en opkoop van faillissementspartijen, kunnen de tegels zo aantrekkelijk geprijsd zijn. Dit wil niet zeggen dat de goedkope tegels van inferieure kwaliteit zijn, integendeel, deze zijn allemaal uitstekend geschikt om te verwerken in uw keuken, woonkamer of badkamer.

Ga eens langs in de showroom om een keuze te maken uit een enorme voorraad tegels. Alle formaten zijn er aanwezig, van klein tot groot, vierkant of langwerpig, modern of rustiek. Heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u ze direct meenemen of ze laten thuisbezorgen.

Linkruil.org

Comments are closed.