Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De Virtuele Tour wordt nu nog beter met Google Business View.

Enkele jaren geleden raakte ik gehypnotiseerd door een verzameling van foto’s die aan elkaar was geplakt, het was alsof het panoramische effect van het geheel me meevoerde naar de echte plek. Later kwam ik toevallig bij een innovatief visueel Photosynth project waarin het concept wat nu heel gewoon is en bekend staat als virtuele tour, dichterbij kwam. In 1994 is het concept Virtuele Tour officieel geboren, het werd gebruikt door Koningin Elizabeth II in het bezoekerscentrum en later in de tentoonstelling van het Dudley Kasteel in Engeland. Omdat de naam is afgeleid van de Virtuele Realiteit en Koninklijke Tour, had de naam in de beginfase koninklijke soevereiniteit.

poppr

De komst van het internet en explosie van informatie en de vraag naar nieuwe technologieën om de miljoenen bezoekers en klanten te bereiken heeft nu geleid tot het nieuwe tijdperk van hedendaagse rondleidingen.

Deze Virtuele Tours zijn echte tours omdat ze het echte plaatje van jouw tot nu toe onbekende zaak de wereld in sturen. De klant haalt je kantoor of zaak binnen in zijn wereld. Eerder domineerde de wereld van de tekst de zoekresultaten, nu kan de klant doeltreffend met 360 graden beeldmateriaal bepalen of uw zaak past bij zijn stijl en eisen.

Door het aanbieden van extra gevoel bij de waarneming, zijn virtuele tours een sterke drijvende kracht geweest om reislust op te wekken en ze hebben bijdragen aan een toename van bezoekersaantallen tijdens een aantal belangrijke momenten.

Zo profiteert het merendeel van de Toeristische Autoriteiten en Organisaties hiervan en vergroot zijn macht door hogere omzet en het creëren van werkgelegenheid.

Een andere industrie die zich snel heeft aangepast en verdienstelijk gebruik heeft gemaakt van zijn voordeel was de bouwnijverheid. Met 3D, 360 graden Virtuele Tours, waren ze in staat om potentiele klanten te laten zien hoe hun projecten in de toekomst er in het echt uit zouden zien.

Google, met zijn Google Business View en Google Business Foto’s, heeft de kleine en lokale bedrijfseigenaren de mogelijkheid gegeven om hun zaak online te promoten met virtuele tours.

Alles wat nodig is, is het contact opnemen met een door Google gecertificeerde en vertrouwde fotograaf en je krijgt je zaak in de zoekresultaten in local + pagina’s en Google Maps Business View. Alle foto’s van je zaak worden aan elkaar geplakt in een samenhangende Virtuele Tour.

Door gebruik te maken van zijn street view technologie, trekt de Virtuele Tour van Google Business View en Google Business Foto’s de aandacht van de klanten met een indrukwekkende 360 graden rondleiding.

Het is een wondertool voor marketing voor eigenaren van restaurants, winkels, hotels, musea, instituten, cafés en bars geworden. In zijn huidige vorm is het een krachtig multidimensionaal en multizintuiglijke medium dat bij de klant in het zicht springt, waarvoor hij zijn oren spitst en wat emoties losmaakt, waardoor hij snel geneigd is actie te ondernemen. Het is dus een effectieve en betaalbare tool voor sales en marketing.

Het is evident dat met het verstrijken van de tijd en de evolutie van technologie meer aspecten toegevoegd worden aan de wereld van virtuele tours.

voor meer informatie: http://www.poppr.be/virtualtours

Linkruil.org

Comments are closed.