Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De weelderige bloementuin die Balenciaga Rosabotanica heet

Rosabotanica is, naast Florabotanica, het tweede bloemachtige parfum van Balenciaga. De geurcombinatie van Rosabotanica neemt je mee naar een magische bloemen- en kruidentuin waar diverse bloemen zoals rozen en blauwe hyacint weelderig in elkaar overgaan. Deze bloemachtige accenten worden gecombineerd met diverse verse kruiden en grassoorten, waaronder patchoeli, kardemom en vetiver. In deze magische bloementuin die Rosabotanica heet, groeien ook diverse soorten fruit, zoals roze pepers en grapefruit. Al deze accenten vind je dan ook, in meer of mindere mate, terug in de sprankelende en complexe geurcombinatie van het parfum. Door deze mengeling van ingrediënten roept het parfum associaties op met de lente en zomer. Hierdoor wordt Balenciaga Rosabotanica ook wel omschreven als een frisse, lichte en vooral ‘groene’ geurcombinatie.

De verpakking van Rosabotanica is een absolute eye-catcher en wordt dan ook door velen parfum liefhebbers omschreven als een collectors item.  Kleurrijk geïllustreerde pentekeningen van wilde bloemen sieren de verpakking van Balenciaga’s Rosabotanica. De verstuiver van de flacon biedt door de strakke zwart-wit gestreepte vormgeving een sterk contrast met de kleurrijke bloemen.

Het gezicht van Rosabotanica, en overigens ook van Rosabotanica’s voorganger Florabotanica, is Kristen Stewart. De actrice, voornamelijk bekend als de inmiddels ex-vriendin van Robert Pattinson en de immens populaire Twilight films, straalt in de advertentiecampagne voor het nieuwste parfum van het Franse modehuis. Geroemd om haar ‘signature”  look van onderkoelde verleiding geeft ze Rosabotanica een ‘edgy’ en exclusieve uitstraling.

Linkruil.org

Comments are closed.