Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Defecte garagedeuren maken in Nederland

Tegenwoordig is het voor veel mensen erg belangrijk dat hun garagedeuren beschikken over een perfecte veiligheid. In veel van de gevallen grenzen garagedeuren direct aan het huis en bergt u veel waardevolle spullen op in uw garage. Daarom is optimale veiligheid en werkende garagedeuren van groot belang. Als u een defecte garagedeuren heeft, wacht niet langer en laat uw garagedeuren maken door een ervaren en professionele monteur. ROMASS is al sinds 1995 de onderhoud- en reparatiespecialist voor garagedeuren in Nederland. U bent bij ons aan het juiste adres als uw garagedeuren defect zijn en u op zoek bent naar professionals om uw garagedeuren te maken.

Veel voorkomende storingen

Door intensief gebruik te maken van uw garagedeuren kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen. Slijtage aan de onderdelen zorgt er vaak voor dat er problemen ontstaan met garagedeuren. Veel van de voorkomende storingen die onze monteurs tegenkomen zijn:

  • Garagedeuren gaat niet meer open of dicht
  • Garagedeuren na het sluiten nog open gaan
  • De motor is kapot
  • De veren zijn gebroken
  • De kabels zijn gebroken
  • Slot dat defect is
  • De looprol is uit de geleider
  • De tandriem is kapot
  • De handzender is kapot en/of is aan vervanging toe

Als u een van deze storingen heeft aan uw garagedeuren, neem dan snel contact met ons en wij helpen u zo min mogelijk overlast te laten ondervinden van uw defecte garagedeuren. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar via de website of de telefoon voor het aanmelden van een storing. Dankzij onze netwerk is er altijd een monteur in de buurt van waar u woont, waardoor de monteur naar een aanmelding van een storing snel op locatie kan zijn. Na het inschakelen van een van onze monteurs om uw garagedeuren te maken, komt de monteur op de afgesproken tijdstip en datum langs om uw garagedeuren te maken.

Hoe kan u een storing aanmelden?

Bent u van plan om een van onze monteurs in te schakelen om uw garagedeuren te laten maken? Dan kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen om uw storing te melden. U hoeft alleen maar de verschillende stappen in het formulier in te vullen zoals welke deur u heeft. Hierna zal ROMASS neemt contact met u opnemen om een afspraak in te plannen voor de reparatie. Ten slotte ontvangt u nog een bevestigingsmail met een afspraaknummer. Het is belangrijk om deze goed te bewaren.

Voor meer informatie over de diensten van ROMASS kunt u terecht op onze website of neem contact met ons op. We zijn te bereiken op het nummer 085-7822730.

Linkruil.org

Comments are closed.