Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Defecte schuifpoort maken | ROMASS schiet te hulp

Elektrisch schuifpoorten zijn moderne hekken, die automatisch sluiten door op een handzender te drukken of een code in te voeren. In de meeste gevallen is de constructie gekenmerkt door eenvoud en betrouwbaarheid. Echter kan het altijd voorkomen dat de poort mankementen oploopt en niet goed meer kan functioneren. Er zijn een aantal problemen die het meest voorkomen bij schuifpoorten. Hieronder worden deze storingen besproken en worden er tips gegeven om deze op te lossen.

De meest voorkomende storingen bij schuifpoorten

Door intensief gebruik, slecht onderhoud of door een ongeluk. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende storingen bij schuifpoorten.

  • de onmogelijkheid om dergelijke poorten te sluiten of te openen;
  • gebrek aan reactie op commando’s van het afstandsbedieningsapparaat;
  • falen van besturingsapparaat;
  • mechanische schade aan het deurblad;
  • het volledig uitvallen van het systeem om bewegingen te maken wanneer de omvormer loopt.

Een van de meeste voorkomende storingen is het niet reageren op de afstandsbediening. Wanneer dit het geval is, zit er waarschijnlijk iets fout in de elektrische bedrading of is de batterij leeg in het bedieningspaneel. Dit probleem kan eenvoudig worden verholpen door de relevante elementen te vervangen. We adviseren echter wel om de herstelling aan schuifpoorten uit te laten voeren aan een erkende technieker.

Als de schuifpoort is beschadigd als gevolg van mechanische botsingen zoals het raken van een voertuig of het verplaatsen van de grond onder de poortfundering, hebben specialisten het probleem de balk te controleren op vervorming en horizontale barrières.Indien nodig, tijdens de werkzaamheden, is het mogelijk om de deurbekleding te vervangen, de grond te vullen, te ontmantelen en de draagbalk te vervangen, hetgeen alleen kan worden gedaan onder productieomstandigheden om de bovengenoemde reden.

Erkende schuifpoorten hersteller

Heeft u schuifpoort een defect en wilt u deze laten herstellen door een erkende technieker? Dan kunt u de professionele techniekers van ROMASS inschakelen. Zij kunnen alle merken en typen poorten herstellen en onderhouden. Ze hebben jaren lange ervaring en beschikken over de juiste onderdelen om de meeste storingen direct op locatie op te lossen.

 

Linkruil.org

Comments are closed.