Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Design badkamers en design keukens bij Jan van Sundert

Mijn man en ik hadden onlangs een bezoek gebracht aan mijn zus in Etten-Leur, toen we langs de showroom van Jan van Sundert reden. Een ons totaal onbekende zaak, maar aangezien we van plan waren de badkamer en keuken te vernieuwen, leek het ons een goed idee er even naar binnen te stappen.

Geen verkeerde keuze bleek al snel. Het is een grote en mooie zaak waar ze sanitair, keukens, tegels en sauna’s verkopen van prachtige kwaliteit. We zijn bij binnenkomst direct de linkerkant opgelopen. Dit bleek de keukenafdeling. Er bleken veel design keukens te staan, en dit is precies de stijl die bij ons past. We houden van strakke lijnen en zo min mogelijk toeters en bellen. Ons oog viel op een prachtige keuken. Een kookeiland met daarboven een grote design afzuigkap en greeploze kastdeuren en werkelijk van alle gemakken voorzien. Precies onze stijl. Toch zijn we nog verder gelopen. Aan de andere kant van de showroom stond het sanitair opgesteld. Ook hier werden we ontzettend enthousiast van. Er waren zeer veel design badkamers verkrijgbaar. Het was wel duidelijk. Hier zouden we slagen.

We zijn daarom aan tafel gaan zitten met een zeer vriendelijke verkoper om alle opties te bespreken. Eerst hebben we de keuken die we allebei zo mooi vonden nogmaals bekeken en deze vergeleken met de andere design keukens uit de showroom. Maar deze voldeed echt aan al onze wensen. Na een paar kleine aanpassingen was de deal rond. Vervolgens zijn we weer teruggelopen naar de sanitair afdeling. Ook hier hebben we de verkrijgbare design badkamers met elkaar vergeleken en uiteindelijk onze droombadkamer samengesteld. Het mooiste van alles was nog wel dat ze bij Jan van Sundert ook de volledige montage en installatie voor je kunnen regelen.

Inmiddels hebben we de verbouwing achter de rug. De monteurs van Jan van Sundert hebben een prachtig staaltje werk geleverd. De keuken en badkamer zijn werkelijk nog mooier geworden dan dat we gedacht hadden. En alles keurig afgewerkt. Wat een geluk dat we die middag langs de showroom van Jan van Sundert reden en besloten er eens een kijkje te nemen.

Linkruil.org

Comments are closed.