Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Design Badkamers en Infraroodcabines trendy en luxe

Design interieurs zijn een ware trend. Steeds meer mensen kiezen voor strakke lijnen en aparte ontwerpen. Niet alleen voor in de woonkamer en keuken, maar ook op het gebied van sanitair en badkamers is design helemaal in. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er een scala aan design badkamers verkrijgbaar is. Maar welke soort past bij u, wat is de beste indeling en welke kleuren vindt u mooi?

Breng eens een bezoek aan een showroom waar u niet alleen keus heeft uit een grote collectie, maar waar ze u ook van passend advies kunnen voorzien. Bent u al eens bij Jan van Sundert in Etten-Leur geweest? In deze prachtige zaak kunt u terecht voor zeer veel design badkamers. Al het sanitair staat er overzichtelijk opgesteld. Zo krijgt u direct een idee van hoe u het sanitair in kunt delen. Toch vinden veel mensen het moeilijk om de juiste indeling te bepalen. Geen probleem. In deze zaak kunt u een 3D ontwerp laten maken. Meet uw badkamer dan ook altijd goed op. Samen met een verkoopadviseur en met behulp van een online tekenprogramma, kunt u bepalen weke opstelling het beste bij u, uw budget en in de daarvoor bestemde ruimte past.

Voor wie nog een stapje verder wil en voor wie op zoek is naar echte luxe, is het brengen van een bezoek aan de sauna afdeling zeer zeker de moeite waard. Hier treft u sauna’s en infraroodcabines waarin u heerlijk kunt ontspannen. U kunt deze zelfs compleet op maat laten maken. De warmte van de sauna’s en infraroodcabines zorgen ervoor dat stijve spieren weer soepel worden en u helemaal tot rust komt. Laat u informeren over de eindeloze mogelijkheden en wanneer u thuis schuine wanden heeft of speciale wensen, vraag dan naar de mogelijkheden op het gebied van maatwerk. Bij Jan van Sundert maken ze voor ieder ruimte een passende sauna of cabine.

Kortom, wat uw wensen ook zijn en waarnaar u ook op zoek bent, bij Jan van Sundert vindt u wat u zoekt. U kunt er terecht voor iedere stijl, bekende topmerken, de hoogste kwaliteit en voor advies op maat.

Linkruil.org

Comments are closed.