Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Design Handdoekradiator of Stijlvolle Douchewanden bij Sanitairtoppers.nl

Radiatoren zijn een essentieel onderdeel van de centrale verwarming in een woning. Een behaaglijke temperatuur in de kille dagen is wat iedereen wil. Vooral in de badkamer waar we iedere dag uit de kleren gaan, moet het aangenaam warm zijn. Een goede radiator is daar zeker op zijn plaats. Wat dacht u van een handdoekradiator? Essentieel en functioneel tezamen. De radiator verwarmt niet alleen de natte ruimte, u kunt er ook uw handdoek overheen hangen. Zo kunt u uzelf afdrogen met een warme handdoek en hem later weer terughangen om te drogen. Twee vliegen in een klap dus.

U kunt de lijn ook doortrekken naar de keuken, waar zo’n radiator ook niet misstaat. Niets gemakkelijker tijdens het koken en bij het afwassen om altijd een warme handdoek en theedoek bij de hand te hebben. Ook hier geldt dus, onontbeerlijk en functioneel.

Nu moet de handdoekradiator niet alleen multifunctioneel zijn, hij mag er natuurlijk ook wel mooi uitzien. Een elegante blikvanger draagt zeker bij tot een aantrekkelijk interieur. Bij Sanitairtoppers.nl vindt u dan ook radiatoren die aan al deze eisen voldoen. Multifunctioneel jazeker, maar bovenal een streling voor het oog, decoratief en prachtig van design. Kijk eens online uit wat voor prachtexemplaren u een keuze kunt maken. Zoals bij alle artikelen van Sanitairtoppers.nl mag u ook hier kwaliteit en duurzaamheid verwachten.

Douchewanden worden in de badkamer geplaatst om te beschermen tegen weg spattend water. Niets zo vervelend als iedere keer na het nemen van een douche de vloer te moeten dweilen. Bovendien is een natte vloer niet prettig omdat hij koud aanvoelt en het risico op uitglijden en vallen verhoogt. Daarom is het zeer prettig een wand te plaatsen rond het ligbad. Onbekommerd baden en douchen is daarmee gegarandeerd.

Douchewanden zijn er in diverse afmetingen en stijlen. Ze zijn voorzien van veiligheidsglas en er kan een beschermlaag worden aangebracht die er voor zorgt dat vuil zich niet makkelijk op het glas hecht. Wanden die 2-delig of 3-delig zijn, klapt u eenvoudig naar buiten wat het in- en uitstappen vergemakkelijkt. Voor het schoonmaken hoeft u hiervoor niet in het bad te staan.

Bij Sanitairtoppers.nl vindt u een ruim assortiment badwanden in alle mogelijke uitvoeringen en stijlen. De wanden zijn van uitstekende kwaliteit en zijn vaak ook nog eens voordelig geprijsd.

Linkruil.org

Comments are closed.