Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Design Keukens en Badkamer Ideeën bij Jan van Sundert

Of het nu gaat om een verbouwing of de koop van een huis of appartement; het kiezen en kopen van een nieuwe keuken of badkamer is een grote stap die op velen als ‘overweldigend’ overkomt. Keukens en badkamers komen in alle soorten en maten en kopers moeten kiezen tussen stijlen, materialen, kleuren en afwerkingen. Die keuze is lastig en voor veel kopers moeilijk te overzien. Bezoek daarom de showroom van Jan van Sundert in Etten-Leur. Daar staan op ruim 4500m2 vele proefkeukens en kunt u terecht voor velekeuken en badkamer ideeën. Kopers kunnen er naar hartenlust combineren en verzinnen.

Bij Jan van Sundert moedigen wij kopers aan om de tijd te nemen om alles eens te bekijken en te laten bezinken. Onze kopers staan altijd klaar om hen bij te staan in de lastige keus. Want of het nu gaat om design keukens of badkamer ideeën; het is een investering waarvan kopers nog vele jaren hopen te kunnen genieten. Zo’n keuze moet weloverwogen en doordacht worden gemaakt. Brochures en opdringerige verkopers zijn daarvoor niet geschikt.

In de showroom in Etten-Leur krijgen kopers een goed beeld van wat ze kunnen verwachten en hoe het resultaat er uit zal zien. De vakkundige verkopers kunnen u daarbij helpen, al is het alleen al om u van een kopje verse koffie te voorzien of de kinderen te animeren.

De specialisten in de showroom kunnen u adviseren bij het aanschaffen van de juiste tegel of beste inbouwapparatuur.Ook kunnen ze u voorzien van informatie over levertijd, prijs en de garanties. Winst u dat de aanschaf van sommige inbouwapparatuur of water- en energiebesparende toestellen u voordelen kunnen geven bij uw belastingaangifte?

Laat u niet verleiden door snelle verkopers en zogenaamde weggeefprijzen. Neem de tijd om u te verdiepen en om alles eens te proberen. Bezoek de showroom van Jan van Sundert om een beeld te krijgen van de verkrijgbare design keukens, badkamers en tegels. De collectie is enorm. Het zal misschien wat tijd kosten om alles eens te zien, maar die paar uur die u er nu voor uittrekt zullen u straks veel plezier opleveren. Keukens en badkamers koop je niet zo; die koop je voor de rest van je leven!

Linkruil.org

Comments are closed.