Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Deurkrukken op schild van goede kwaliteit

Bent u op zoek naar een deurkruk op schild of op rozet? De Online Bouwbeslagshop heeft een ruim assortiment om u hiervan te voorzien. Het is belangrijk dat u een goede keuze maakt. Dit is geheel afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Het is afhankelijk van het type deur die u heeft binnenhuis of het schild of rozet beter bij u past. De deurkrukken van schild hebben een groter verticaal vlak. In tegenstelling tot het rozet is deze deurkruk een klein, rond of vierkant plaatje. Het is dus aan u wat u mooi en handig vindt. We hebben voor ieder wat wils en ook voor het schild zijn er verschillende mogelijkheden.

 

Deurkrukken op schild bij de Online Bouwbeslagshop

 

De deurkruk maakt uw deur helemaal af. We hebben verschillende stijlen in ons assortiment om uw deur perfect te maken. We bieden landelijke, moderne en vintage deurkrukken aan. De landelijke deurkrukken zijn kenmerkend door hun afwerking op basis van Messing. De moderne varianten hebben een zilveren en strakke uitstraling. Vintage komt steeds vaker voor en is dan ook helemaal hip. Deze deurkrukken zijn te herkennen aan de zwarte deurkrukken die mat zijn afgewerkt. Dit is erg stoer.

Een deurkruk heeft verschillende functies. Ten eerste zorgt de deurkreuk voor goede bescherming van de deur. De deurklink komt hierdoor niet in contact met de deur zelf. Daarnaast zorgt de rozet voor extra stevigheid. Daarnaast ziet een deurkruk er erg netjes uit en zet dan ook de puntjes op de i voor de afwerking van de deur.

 

Meer informatie

 

De Online Bouwbeslagshop adviseert u graag over de aanschaf van de juiste deurkruk. De deurkrukken op schild kunt u terugvinden op onze webshop. Bij ieder product kunt u een uitgebreide omschrijving vinden en de afmetingen van de deurkruk. Hierdoor kunt u uw keuze goed overwegen. Bij overige vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via de telefoon, maar u kunt ook een WhatsApp sturen of ons bereiken via de mail. Samen zorgen wij voor een mooie afwerking van uw deur!

Linkruil.org

Comments are closed.