Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Dit weekend gratis cadeau bij bestelling – Erectieshop.nl

200x200-WK-Spaanse-VliegDit weekend geeft Erectieshop.nl een gratis cadeau weg bij iedere bestelling vanaf €50. Klanten ontvangen een gratis flesje SpaanseVlieg ter waarde van €25 bij bestellingen gemaakt op 27, 28 en 29juni.

Tijdens het WK Voetbal 2014 heeft Erectieshop.nl diverse leuke WK acties voor klanten bedacht! Eerder al konden klanten op speeldagen van Oranje in de poulefase hun favoriete producten met 10% korting bestellen! Nu Nederland de poulefase ongeslagen doorgekomen is én Spanje is verslagen, biedt Erectieshop.nl. opnieuw een leuke actie aan!

Heel toepasselijk ontvangen klanten een gratis flesje SpaanseVlieg bij iedere bestelling vanaf €50! De actie geldt 3 dagen lang, tijdens het weekend dat Nederland dé wedstrijd speelt voor een plek in de kwartfinale. Geplaatste bestellingen van €50 of meer en geplaatst op een van de volgende datums: 27,28 en 29 juni, zullen een gratis flesje SpaanseVlieg bij hun bestelling ontvangen!

Erectieshop.nl pakt flink uit met deze actie! €25 is een flesje SpaanseVlieg maar liefst waard. SpaanseVlieg is een van de meest bekende en populairste lust opwekkende middelen voor man én vrouw.

SpaanseVlieg bevat L-Arginine, dit natuurlijke ingrediënt heeft een stimulerend en opwekkend effect en maakt extra gevoelig voor seksuele toenadering.

De WK actie van Erectieshop.nl duurt slechts 3 dagen dus wees er snel bij want OP=OP! Klik hier om direct te bestellen en een gratis flesje SpaanseVlieg te ontvangen bij je bestelling!

Tip: houdt Erectieshop.nl in de gaten voor meer WK acties én natuurlijk andere acties!

Linkruil.org

Comments are closed.