Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Diverse filters voor uw Jacuzzi of bubbelbad

De filters van uw Jacuzzi of bubbelbad hebben een belangrijke rol in het helder en schoon houden van het water van uw bad. De filters zorgen ervoor dat het water continu wordt gefilterd en dat alle viezigheden die in uw Jacuzzi of bubbelbad aanwezig kunnen zijn worden opgevangen.

 

Het is dus belangrijk dat de Jacuzzi filters goed worden onderhouden zodat zij goed hun werk kunnen blijven doen. Dit onderhoud kan het beste op maandelijkse basis gebeuren afhankelijk van de vervuilingsgraad van het bad. Indien u uw Jacuzzi of bubbelbad afdekt met een cover of coverlift zal dit minder vaak nodig zijn.

 

U kunt de filters het beste reinigen tijdens het periodiek verversen van het water van uw bad. Wanneer u het bad leeg laat lopen kunt u de gelegenheid nemen om het filterhuis nog eens na te spuiten met een brandslang. Daarnaast moeten ook de filters zelf schoonmaken. Dit kan u handmatig doen of door middel van een filterreiniger. Tijdens het schoonmaken van de filters moet u ervoor zorgen dat al het vuil tussen de filterbladen uit worden gehaald. Als u dit handmatig doet kunt u de filters nog naspoelen met schoon water.

 

Op onze Jacuzzi webshop kunt u filters voor alle Jacuzzi’s en bubbelbaden terugvinden evenals filterreinigingssystemen die makkelijke en snel te bestellen zijn.

Linkruil.org

Comments are closed.